Να δούμε πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στους Animal Collective ή στον Nick Cave αν αργήσουμε

Να δούμε πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στους Animal Collective ή στον Nick Cave αν αργήσουμε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σάββατο 23 Ιουνίου λοιπόν, οι πρώτοι παίζουν στο Summer Nostos Festival και ο δεύτερος στο Ejekt Festival, στο Φάληρο και οι δύο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στην πλατεία Νερού αντίστοιχα.

17 Μαΐου 2018
Ολα καλά έως εδώ; Μια χαρά αν εξαιρέσουμε πως δύο σπουδαία ονόματα της alternative σκηνής παίζουν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα  (και χωρίς να αναφέρουμε τον Sting που εμφανίζεται και αυτός στο Ηρώδειο). 
 
Το κακό είναι λοιπόν πως εκείνο το απόγευμα και βράδυ, το Summer Nostos Festival διοργανώνει και βραδινό αγώνα δρόμου, το «SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον» όπως το λέει, με δωρεάν συμμετοχή για όλους. Ιδού: «Ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές των 6 και των 10 χιλιομέτρων, καθώς και διαδρομή 1 χιλιομέτρου για αθλητές των Special Olympics. Η εκκίνηση των δύο πρώτων διαδρομών θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τους δρομείς να διασχίζουν το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια, μέσω της Λεωφόρου Συγγρού, όλοι οι δρομείς θα τερματίσουν στο ΚΠΙΣΝ. Πρώτοι ξεκινούν οι δρομείς των 10 χλμ., στις 20:50, ενώ περίπου 10 λεπτά αργότερα, στις 21:00, θα ξεκινήσουν και οι δρομείς των 6 χλμ.»
 
Αυτό σημαίνει πως από κάποια ώρα και μετά η πρόσβαση προς τα νότια από το κέντρο της πόλης θα είναι αδύνατη αφού οι δρόμοι προς το Φάληρο θα είναι κλειστοί. Εκτός αν θα θέλουμε να φτάσουμε στο Ejekt τρέχοντας μαζί με τους... αθλητές. Ε ρε γλέντια. Και αν σκεφτούμε πως θα είναι και Σάββατο καλοκαιριού με κόσμο να γυρίζει από θάλασσα έχω την εντύπωση πως οι δρόμοι γύρω από τα δύο φεστιβάλ θα είναι ένα αριστούργημα.  
 
Η λύση βέβαια -και έτσι πρέπει- είναι να πάμε από νωρίς γιατί δεν είναι μόνο οι Animal Collective και ο Nick Cave, αλλά παίζουν και άλλοι πολλοί, νωρίτερα και στα δύο φεστιβάλ.