Οι ελληνικές σειρές του ALPHA... περικύκλωσαν το «Survivor» του ΣΚΑΪ

Οι ελληνικές σειρές του ALPHA... περικύκλωσαν το «Survivor» του ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια ελληνική σειρά άφησε το... «Τατουάζ» της πάνω στο «Survivor» ενώ άλλες δύο το έχουν... περικυκλώσει.

05 Ιουνίου 2018

Του Σωτήρη Μανιάτη

 Το «Τατουάζ», η σαπουνόπερα του ALPHA, με την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου στο σενάριο και των Αντρέα Γεωργίου, Στάμου Τσάμη και Κώστα Αναγνωστόπουλου στη σκηνοθεσία κατάφερε χθες να προσπεράσει ακόμα και το ριαλιτοπαίχνιδιο του ΣΚΑΪ, το «Survivor».

Η σειρά του καναλιού της Κάντζας που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη (21.50) με διπλό επεισόδιο, ακριβώς δηλαδή απέναντι από το ριαλιτοπαίχνιδο του καναλιού του Φαλήρου, χθες (4/6) κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους τηλεθεατές. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen το «Τατουάζ» προσέλκυσε κατά μέσον όρο 1.115.000 τηλεθεατές, με το τηλεμερίδιο να αγγίζει το 27,8%. Την ίδια μέρα το «Survivor» επέλεξαν να παρακολουθήσουν κατά μέσον όρο 1.067.000 άτομα με το τηλεμερίδιο να φθάνει το 27,6%. Μια ελληνική σειρά λοιπόν καταφέρνει έστω και οριακά να ξεπεράσει ακόμα και ριαλιτοπαίχνιδα καταρρίπτοντας και κάποιους ... μύθους.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι χθες (4/6) άλλες δύο σειρές του ALPHA, καπάρωσαν τις δύο επόμενες θέσεις της λίστα της Nielsen με τα δέκα καλύτερα, από πλευράς τηλεθέασης, προγράμματα της ημέρας. Πρόκειται για το «Σόι σου», σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο Νίκου Μήτσα και Δήμητρας Τσόλκα (κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00) που καθήλωσε μπροστά στις μικρές τους οθόνες 920.000 τηλεθεατές. Και το «Έλα στη θέση μου», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη, Σπύρου Ρασιδάκη και Βασίλη Τσελεμέγκου που μεταδίδεται καθημερινά (20.00) και χθες προσέλκυσε το ενδιαφέρον 692.000 τηλεθεατών.

Το... δυστυχές είναι ότι την πρώτη πεντάδα της λίστας της Nielsen συμπληρώνει το τηλεσκουπίδι που μας σερβίρει μεσημεριάτικα ο ΣΚΑΪ, το «Power of love» που βλέπουν όπως φαίνεται κατά μέσον όρο 542.000 άτομα.