ΣΚΑΪ για ριάλιτι και συλλαλητήρια

ΣΚΑΪ για ριάλιτι και συλλαλητήρια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκτινάχθηκαν τα ποσοστά του ΣΚΑΪ χθες.

07 Ιουνίου 2018

Του Σωτήρη Μανιάτη

Το μερίδιό του στο σύνολο της ημέρας έφθασε το 24,1%! Σχεδόν έξι μονάδες πάνω (!) από την περασμένη Τετάρτη (30/5) που το μερίδιό του άγγιζε το 18,7%.

Η μεγάλη άνοδος των ποσοστών του καναλιού οφείλεται στη μεγάλη τηλεθέαση που έκανε το επεισόδιο του «Survivor» με διάσημους και μαχητές να... ξεσπαθώνουν και να διαπληκτίζονται για τα καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ριαλιτοπαίχνιδο με τις λεκτικές κόντρες των παικτών παρακολούθησαν, σύμφωνα με τη Nielsen, κατά μέσον όρο 1.312.000 τηλεθεατές. Σύμφωνα με το κανάλι του Φαλήρου το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν «για ένα λεπτό μέχρι και 1.652.328 τηλεθεατές, όταν στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 43,1%, ενώ έφτασε μέχρι και 57,4%. Στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 36,5%.Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου ο μέσος όρος στους άνδρες 25-44 ήταν 58,4% φθάνοντας μέχρι και 64,4% και αντίστοιχα στις γυναίκες 56,4% και 64%».

Πρόκειται πάντως για το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο που έχει σημειώσει φέτος ο ΣΚΑΪ. Βλέπετε πριν από λίγους μήνες, στις 4 Φεβρουαρίου αυτής της χρονιάς, το κανάλι σημείωνε το μεγαλύτερο μερίδιό του φθάνοντας το 27,3%! Τότε όμως δε μετέδιδε «Survivor» αλλά ένα άλλου τύπου... ριάλιτι. Ήταν η Κυριακή του συλλαλητηρίου στην Αθήνα για το Μακεδονικό με το κανάλι του Φαλήρου να μεταδίδει απευθείας όσα συνέβαιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά. Του πάνε όπως φαίνεται του ΣΚΑΪ ριάλιτι και συλλαλητήρια...