Ξεκινάει το virtual reality της ΕΡΤ για το Μουντιάλ

Ξεκινάει το virtual reality της ΕΡΤ για το Μουντιάλ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τις εφαρμογές τους για τη χρήση στην υβριδική τηλεόραση αλλά κυρίως για την εικονική πραγματικότητα άρχισαν να ανεβάζουν τα στελέχη της ΕΡΤ.

12 Ιουνίου 2018

Ήδη στο Play Store έχει ανέβει η εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό android ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανέβει στο App Store κι αυτή για συσκευές apple, iphone.

Όποιοι έχουν λειτουργικό σύστημα android μπορούν να αναζητήσουν μέσα από το Play Store, το “ERT VR” και θα δουν ένα τετραγωνίδιο με το σήμα του Μουντιάλ της Ρωσίας και το λoγότυπο “ΕΡΤ VR”. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής μπορείτε να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που δίνει η ΕΡΤ για να παρακολουθήσετε τις 64 αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 (14 Ιουνίου - 15Ιουλίου).

Η εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας για κινητά και tablets, περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ζωντανή μετάδοση των αγώνων σε παράθυρο 180ο με ενσωματωμένα στατιστικά που θα επικαιροποιούνται σε πραγματικό χρόνο, όλους τους αγώνες σε video on demand με δυνατότητα επιλογής θέασης από 18 κάμερες, βίντεο 360ο από την πόλη διεξαγωγής του αγώνα, την άφιξη ομάδων και οπαδών, καθώς και την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

 Η ειδική εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης προσφέρει για πρώτη φορά στην Ευρώπη δυνατότητα θέασης βίντεο 360ο, ζωντανή μετάδοση αγώνων με επιλογή θέασης από πέντε κάμερες, καθώς και όλους τους αγώνες σε video on demand με διαδραστικό timeline.

 Το website του Μουντιάλ (διαθέσιμο σε κινητά, tablets και υπολογιστές) περιλαμβάνει ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων με επιλογή θέασης από πέντε κάμερες, όλους τους αγώνες σε video on demand με δυνατότητα επιλογής θέασης από 18 κάμερες, διαδραστικό περιβάλλον με στατιστικά και χρηστικές πληροφορίες που επικαιροποιούνται σε πραγματικό χρόνο.