Και τυπικά στο Κράτος η συχνότητα του Βήμα FM

Και τυπικά στο Κράτος η συχνότητα του Βήμα FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανέβηκε στη Διαύγεια το σκεπτικό της απόφασης του ΕΣΡ.

20 Ιουνίου 2018

Σύμφωνα με αυτό, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο υιοθέτησε εμμέσως την θέση της Άλτερ Έγκο, ότι δηλαδή η εταιρεία μετά την απόκτηση των τίτλων και των συμμετοχών του ΔΟΛ δεν αξιοποίησε ποτέ την συχνότητα 99.5, και αναγνώρισε την παύση της λειτουργίας του από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στην συνεδρίαση παρέστησαν η δικηγόρος της Άλτερ Έγκο, ο πρόεδρος της ΕΤΕΡ και τεχνικός του Βήμα FM Παναγιώτης Μαυράκης και οι Τρύφων Αγαπίου και Δημήτρης Κοττάκης, επίσης τεχνικοί του σταθμού.

Με βάση τα παραπάνω το ΕΣΡ επέστρεψε τον δίαυλο στο Ελληνικό Κράτος, διαγράφοντας τον Βήμα FM από τον πίνακα με τους νόμιμους σταθμούς. Πλέον η «Βήμα FM A.E.» που λειτουργούσε τον σταθμό είναι μια εταιρεία «κουφάρι», καθώς δεν κατέχει κανένα περιουσιακό στοιχείο μετά την αφαίρεση της άδειας υπ' αριθμόν 6586/13.3.02. Τα μηχανήματα ως γνωστόν έχουν κατασχεθεί όλα από τους εργαζόμενους.

Στους 99.5 πάντως συνεχίζει να ακούγεται πεντακάθαρα ο (εδραιωμένος) πειρατής με τα παλιά λαϊκά, στο ίδιο ύφος με τον «Λίγα λόγια και με νόημα» 99.8, πριν εκείνος αλλάξει προφίλ.