Κατάφερε να σκοράρει το «Survivor» εναντίον του Μουντιάλ

Κατάφερε να σκοράρει το «Survivor» εναντίον του Μουντιάλ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνεχίζονται οι γερές κόντρες μεταξύ «Survivor» και Μουντιάλ, όπως και οι… χαμηλές πτήσεις για τον ΑΝΤ-1.

03 Ιουλίου 2018

Του Σωτήρη Μανιάτη

Ο ΣΚΑΪ χθες με το «My man can» και το «Survivor» που πλέον ακολουθεί κατάφερε να πιάσει και πάλι κορυφή στο σύνολο της ημέρας με τηλεμερίδιο κατά μέσον όρο 19,4%. Δηλαδή σε σύγκριση με την ίδια μέρα την περασμένη εβδομάδα το κανάλι το Φαλήρου κατάφερε να πάρει 1,5 ποσοστιαία μονάδα παραπάνω.

Η ΕΡΤ-1 ακολουθεί βεβαίως αλλά με μέσο μερίδιο 17,1%. Τα δύο ματς για τη φάση των 16 του Μουντιάλ της Ρωσίας, το Βραζιλία – Μεξικό (2-0) και το… θρίλερ ανάμεσα σε Βέλγιο και Ιαπωνία (3-2 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων) ανέβασαν σχεδόν επτά ποσοστιαίες μονάδες το μερίδιο της δημόσιας τηλεόρασης σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα (10,2%). Παρόλα αυτά η ΕΡΤ-1 δεν κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή.

Κατά τα λοιπά παρατηρείται απόλυτη σταθερότητα στο MEGA (7,7%) με τον ΑΝΤ-1 να εξακολουθεί τις… χαμηλές τους πτήσεις (8,2%). Τη συγκεκριμένη μέρα πάντως φαίνεται να παραπάτησε ο ALPHA (9,4%) χάνοντας κάτι παραπάνω από έξι ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με την αντίστοιχη μερα της περασμένης εβδομάδας (15,6%). Κάπως έτσι σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση το STAR (10,3%) παραμένοντας ουσιαστικά στα ίδια με την περασμένη εβδομάδα (10,4%). Στα ίδια περίπου και το E TV (6,2% από 5,6%) και στα… μισά η ΕΡΤ-2 (2,1% από 4,2%) καθώς... ξέμεινε και πάλι από ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Μουντιάλ αφού όλα τα ματς μεταδίδονται και πάλι μόνο από ΕΡΤ-1 και ΕΡΤ HD.