Ο Θαυμαστός κόσμος των ΜΜΕ

Ο Θαυμαστός κόσμος των ΜΜΕ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Top 10 (+1) media news: Μία γρήγορη ματιά με τον απαραίτητο σχολιασμό σε νέα και ειδήσεις από τη δημοσιογραφική πιάτσα.

04 Ιουλίου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

1) Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε το δικό του site και στο οποίο παρουσιάζονται όλες οι δραστηριότητές του. Στη διεύθυνση www.evangelosmarinakis.com διαβάζουμε για τον Ολυμπιακό, τα ναυτιλιακά του, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, την Alter Ego (ΝΕΑ, Βήμα κτλ) κ.ά.

2) Δύο νέες στήλες σήμερα στα ΝΕΑ που όσο βελτιώνονται ως εφημερίδα (συνολικά) τόσο περισσότερο το στρίβουν πολιτικά προς τα δεξιά. Το δισέλιδο λέγεται Flashback. Τη μία σελίδα την υπογράφει η Τζίνα Μοσχολιού ενώ στην άλλη γνωστοί άνθρωποι των τεχνών μιλάνε για τα... όνειρά τους (επιμέλεια: Μαίρη Αδαμοπούλου)..

3) Η απόλυτη σιωπή για την αποκάλυψη του Documento με τα mail ανάμεσα σε Μητσοτάκη-Φρουζή. Τα φίλια ΜΜΕ έθαψαν την είδηση ενώ και η Νέα Δημοκρατία δεν βρήκε να πει ούτε λέξη. Ανεξάρτητη δημοσιογραφία...

4) Πρέπει κάποια στιγμή να διηγηθούμε τι συνέβη όταν έφτασε στο τότε Εθνος και την 24Media η αποκάλυψη για τα Paradise Papers και την κ. Μαρέβα Μητσοτάκη.

5) «Αν η κοινωνία μάς γυρίσει την πλάτη, να μου φυλάξετε μια θέση στο σταθμό! Ή τέλος πάντων σε κάποιον άλλο σταθμό! Εννοώ δεν θα επιμείνω κόντρα στις διαθέσεις της κοινωνίας» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Alpha και μάλλον δεν θα αργήσει πολύ η ώρα αυτή.

6) To πρωτοσέλιδο της ημέρας από την Espresso, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα στην κυριολεξία. 

7) Εβλεπα τον Δημήτρη Οικονόμου να έχει καλεσμένη την Λιάνα Κανέλλη σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ και προσπαθούσα να καταλάβω ποιος από τους δύο είναι περισσότερο δεξιός.

8) Νέα εκπομπή από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στον Alpha, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8 έως τις 11 το πρωί, με τον Πέτρο Καρσιώτη και την Βίκυ Χαντζή.

9) Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» η Εισαγγελία διαφώνησε με την απόφαση της αθώωσης για το μέλος του Ρουβίκωνα που... απείλησε με κάψιμο τον ΣΚΑΪ και άσκησε έφεση. Οπότε θα έχουμε νέα δίκη τώρα στο Εφετείο. Μιλάμε για μία αστεία υπόθεση πάντως. Χιλιάδες ανάλογα γράφονται στα social media καθημερινά, αυτό έλειπε να επεμβαίνει εισαγγελέας κάθε φορά... 

10) Κινητικότητα στα media του Βίκτωρα Ρέστη με μεταβιβάσεις μετοχών τόσο στο τηλεοπτικό Rise όσο και στο ραδιοφωνικό Music 89.2. Εχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ στο e-tetRadio.

10+1) Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα του Ραδιοφώνου 24/7. Δεν πρέπει να έχει περάσει κάποιος μήνας χωρίς να αλλάζουν παραγωγούς και ώρες εκπομπών. Αναλυτικό ρεπορτάζ και γι αυτό στις άλλες μας (ηλεκτρονικές!) σελίδες.