Tα… καλοκαιρινά τους φοράνε τα κανάλια

Tα… καλοκαιρινά τους φοράνε τα κανάλια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγή «φρουράς» όπως συνηθίζεται κάθε καλοκαιράκι έχουμε στα κανάλια.

06 Ιουλίου 2018

Από τη μια οι άδειες για να πάρουν ανάσες και τα βασικά στελέχη των τηλεοπτικών σταθμώνν και από την άλλη ο σχεδιασμός της νέας σεζόν και η σηματοδότηση νέας… εκκίνησης οδηγούν σε αλλαγές προσώπων και εκπομπών τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες.

Ήδη στον ΑΝΤ-1 από την περασμένη Δευτέρα (2/7) ξεκίνσε στις 07.00 η ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» με Στεφανία Μουρελάτου και Γιώργο Κούρο ενώ θα ακολουθήσουν Μπάγια Αντωνοπούλου και Νίκος Ρογκάκος και μετά Δημήτρης Κοτταρίδης και Ντίνος Σιωμόπουλος. Αλλαγή έγινε και στο ψυχαγωγικό κομμάτι που ακολουθεί στις 10.00 με ίδιο τίτλο εκπομπής και παρουσιαστές τους Νικολέττα Ράλλη και Νίκο Αναδιώτη.

Σειρά αυτή Δευτέρα (9/7) έχει ο ALPHA καθώς τη σκυτάλη της πρωινής ενημέρωσης στις 08.00 θα πάρουν Πέτρος Καρσιώτης και Βίκυ Χαντζή (φωτογραφία) με την εκπομπή «ALPHA Παντού». Για ένα τρίωρο στο κανάλι της Κάντζας θα επιχειρούν να εστιάσουν σε όσα συμβαίνουν γύρω μας και θα αναζητούν την αισιόδοξη πλευρά των γεγονότων. Σύμφωνα με τα στελέχη του ALPHA στην «ατζέντα της εκπομπής καταγράφονται όλα: τα μεγάλα και τα μικρά της ημέρας, χρηστικές πληροφορίες, πολιτισμός, ευ ζην, σχέσεις γονέων – παιδιών, ιδέες για ταξίδια εκτός των τειχών, προτάσεις για καθημερινές αποδράσεις εντός της πόλης, ανατρεπτικές ειδήσεις, θέματα που προκάλεσαν αίσθηση και συζητήθηκαν, νέα πρόσωπα που διακρίθηκαν στον τομέα τους, “φωτεινές” ιστορίες ανθρώπων, ό,τι μας αγγίζει, μας συγκινεί, μας κάνει να χαμογελάμε, ό,τι μας αλλάζει και μας κάνει καλύτερους».

Τη δική του καλοκαιρινή εκπομπή ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης και το E TV. Πρόκειται για το «Splash» που θα ξεκινάει στις 11.00 το πρωί με τους Μαντώ Γαστεράτου, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, Δώρος Παναγίδη και Έλενα Κρεμλίδου. Όπως σημειώνουν τα στελέχη του E TV η καινούργια «καθημερινή μας παρέα, θα μας μεταφέρει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο όλα τα τελευταία νέα των celebrities, με πλούσιο ρεπορτάζ για ό,τι συμβαίνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μετά την… “Splash ενημέρωση”, σειρά έχουν τα παιχνίδια… Παιχνίδια όχι μόνο στο studio αλλά και παιχνίδια εκτός, με τους τηλεθεατές να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο…» Στην εκπομπή θα φιλοξενούνται και θέματα «που αφορούν στον αθλητισμό, στον πολιτισμό αλλά και στην καθημερινότητά μας».