«Στο Θρύλος 94.3 θα αναβιώσει το παλιό καλό αθλητικό ραδιόφωνο»

«Στο Θρύλος 94.3 θα αναβιώσει το παλιό καλό αθλητικό ραδιόφωνο»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρώτα αποκαλυπτήρια για το ραδιοσταθμό, λίγα 24ωρα μετά την είσοδό του στα FM.

09 Ιουλίου 2018

Με ένα μίνι «μανιφέστο» που ανέβηκε σε portal με live stream ραδιοσταθμών, οι συντελεστές του νεοσύστατου αθλητικού ραδιοσταθμού έδωσαν το στίγμα για το τι θα ακούγεται από εδώ και στο εξής στη συχνότητα. Στο κείμενο δεν γίνεται άμεση αναφορά στην ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο μιλούν για ένα «θρυλικό ραδιόφωνο» με 24ωρο πρόγραμμα και ονόματα-έκπληξη από τον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Συνεχίζεται το μυστήριο με τη συχνότητα. 

Είναι το νέο αθλητικό ραδιόφωνο. Ξεκινάει μια καινούργια εποχή. Εδώ θα αναβιώσει παλιό καλό αθλητικό ραδιόφωνο. Τα μικρόφωνα ανοίγουν 24 ώρες το 24ωρο. Μαζί με την νέα ποδοσφαιρική περίοδο επιλέξαμε να ξεκινήσουμε δυναμικά με εξαιρετικές μουσικές επιλογές από τους μουσικούς επιμελητές μας και ότι καλύτερο από το χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Παλιά ονόματα έκπληξη στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και του αθλητισμού και ασφαλώς νέοι ταλαντούχοι αθλητικοί σχολιαστές μαζί με εσάς τους ακροατές θα κάνουν το ΘΡΥΛΙΚΟ ραδιόφωνο αγαπημένη συνήθεια. Πορεία για πρωταθλητισμό λοιπόν παντού, αυτό θα είναι το μοτο μας. Τα υπόλοιπα οn air. Συντονιστείτε και από το κινητό, το pc, το laptop όπου και να είστε www.thrylos943.gr και www.thrylosfm.gr

Στο λογότυπό του πάντως (φώτο), κυριαρχούν το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας που δίνεται είναι το ίδιο με εκείνο του -πρώην πλέον- X FM, ο οποίος θα συνεχίσει ως web radio.