Στην αντεπίθεση ο ΑΝΤ1 με 5+1 ελληνικές σειρές, ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια

Στην αντεπίθεση ο ΑΝΤ1 με 5+1 ελληνικές σειρές, ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα νέα τους όπλα για την καινούρια τηλεοπτική σεζόν παρουσίασαν τα στελέχη του ΑΝΤ-1.

12 Ιουλίου 2018

Σε μια πρώτη συνάντηση με δημοσιογράφους στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, εστίασαν κυρίως στον ψυχαγωγικό τομέα. Όπως επισήμανε ο Κώστας Τσολάκης (διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ-1) θα υπάρξει άλλη συνάντηση με τον νέο γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού τον Κωστή Τσιακανίκα που θα εστιαστεί στον συγκεκριμένο τομέα. Προφανώς σταθερή αξία παραμένει ο Νίκος Χατζηνκολάου που θα έχει διπλό ρόλο αυτή τη σεζόν καθώς εκτός από άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα επαναφέρει στη μικρή οθόνη και την εκπομπή του «Στον Ενικό».

Χθες (11/7), ο Τζώρτζης Ποφάντης (φωτογραφία), γενικός διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, έκανε αναφορές σε λάθη που έγιναν τη σεζόν που τελειώνει και οδήγησαν το κανάλι σε μια… καθίζηση. «Χάσαμε για λίγο το βηματισμό μας –είπε- απογοητεύσαμε το κοινό, αλλά κάνουμε όλες τι ενέργειες ώστε το κανάλι να επανέλθει στο επίπεδο που πρέπει… Θέλουμε κάθε στιγμή που ο τηλεθεατής γυρίζει στον ΑΝΤ1, να βλέπει ένα πλούσιο και γεμάτο πρόγραμμα. Οι τηλεθεατές έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον ΑΝΤ1 κι εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτές. Το φετινό περιεχόμενο του προγράμματος μας, αντλεί την έμπνευσή του από την πραγματική ζωή».

Το κανάλι επιστρέφει δυναμικά στη μυθοπλασία με πέντε σειρές ενώ άλλη μια βρίσκεται στα σκαριά για το 2019. Η νέα δραματική σειρά έχει τίτλο «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου, σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη , και πρωταγωνιστές τους: Μαριάννα Τουμασάτου, Ταμίλα Κουλίεβα, Κώστα Καζανά, Μαρκέλλα Γιαννάτου κ.α. Μια κοινωνική σειρά μυστηρίου με τίτλο «Επιστροφή» συνυπογράφουν οι Μελίνα Τσαμπάνη (σενάριο), Αλέξανδρος Πανταζούδης – Σπύρος Μιχαλόπουλος (σκηνοθεσία) και παίζουν οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος κ.α,

Το κανάλι διαθέτει και κωμωδίες όπως το «Πέτα τη φριτέζα», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού - Μάκη Πιτταρά και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού, με τους Γιάννη Μπέζο, Φάνη Μουρατίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ελένη Ουζουνίδου, Τζένη Μπότση, Νικολέττα Κοτσαηλίδου και άλλους γνωστούς ηθοποιούς. Αλλά και το «Κάνε Γονείς να δεις καλό», σε σενάριο Σάρας Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου και Νίκου Κρητικού με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένη Καστάνη.

Μια αστυνομική σειρά που αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια σε ύφος δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ με τίτλο «Εγκλήματα Πάθους» υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης. Για το 2019 ετοιμάζονται και οι «Άγριες Μέλισσες» μια σειρά εποχής, που διαδραματίζεται στον θεσσαλικό κάμπο το 1958.

Σταθερές αξίες παραμένουν στο κανάλι βέβαια ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» και η Φαίη Σκορδά με «Το Πρωινό». Στην απογευματινή ζώνη, θα συνεχίσουν τα δύο τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Τη νέα σεζόν όμως η ψυχαγωγία εμπλουτίζεται με νέα προγράμματα, όπως το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής «Όσα γνωρίζει η πεθερά», το μουσικό τηλεπαιχνίδι «Beat Buzzer», με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαυρίδη, η εκπομπή «Κοινή Λογική», που έχει ως επίκεντρο απλούς πολίτες, στους οποίους δίνεται η ευκαιρία να σχολιάζουν την καθημερινότητα το νέο τηλεπαιχιχνιδι «Το Ταίρι Ξέρει» με τον Τόνι Σφήνο, που ήδη προβάλλεται από τις αρχές Ιουλίου.

Ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει για δεύτερη σεζόν τους «Νομάδες» (Nomads), το δικό του ριαλιτοπαίχνιδο που αυτή τη φορά θα γυριστεί στη Μαδαγασκάρη. Η φετινή εκδοχή θα δώσει έμφαση στο αθλητικό στοιχείο και στην επαφή των παικτών με την τοπική κουλτούρα. Στη late night zone, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει δυναμικά με την προβολή του «Ράδιο Αρβύλα», με τον Αντώνη Κανάκη που θα συνεχίσει με την παρέα του και το βραδινό «Βινύλιο». Κανονικά θα συνεχιστεί και το «VICE».

Ο Τζώρτζης Ποφάντης έκανε αναφορές και σε ορισμέναα από τα projects που θα παρουσιάσει ο ΑΝΤ1 το 2019, όπως το «Football Stories», με τον Γιώργο Λέντζα, το «Comedy Room» σε συνεργασία με το Netwix, που θα δίνει βήμα στους κορυφαίους stand up κωμικούς της χώρας και το «Ninja Warrior», ένα νέο, δυναμικό παιχνίδι δράσης.