Μετά τη Δέσποινα και ο Μιχάλης στο E TV

Μετά τη Δέσποινα και ο Μιχάλης στο E TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η... παλιά παλιά παρέα του «Voice» που είχε ο ΑΝΤ-1 μετακομίζει σιγά σιγά στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη...

16 Ιουλίου 2018

Μόνο που τώρα δεν θα είναι κόουτς και μάλιστα δεν θα βρίσκονται ούτε στο ίδιο τάλεντ σόου αλλά ο ένας θα είναι κόουτς στο «La Banda» και η άλλη παρουσιάστρια του «X Factor».

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης των Stavento, λοιπόν είναι το νέο… απόκτημα του E TV και θα ενταχθεί στην κριτική επιτροπή του «La Banda». Ενώ η άλλοτε παρτενέρ του στην κριτική επιτροπή του «Voice» Δέσποινα Βανδή θα είναι παρουσιάστρια του «X Factor» ενώ θα ετοιμάσει κι ένα δικό της σόου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού τον Μιχάλη (Stavento) Κουϊνέλη «τη νέα σεζόν θα τον απολαύσουμε σε ένα ρόλο γνώριμο, αφού θα βρίσκεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του ολοκαίνουργιου, συναρπαστικού μουσικού talent show La Banda! Με το δικό του μοναδικό τρόπο και με το απολαυστικό χιούμορ του, θα απογειώσει το show και θα βοηθήσει τα παιδιά του La Banda να δημιουργήσουν το επόμενο μεγάλο συγκρότημα. Ο Μιχάλης, ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, πέρα από την εμπειρία που έχει σε μουσικά talent shows, είναι leader σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της χώρας, οπότε είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες του La Banda να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να φτάσουν στον στόχο τους».