Κι από παραλία σε παραλία θα γυρνάω...

Κι από παραλία σε παραλία θα γυρνάω...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα κανάλι αφιερωμένο στις παραλίες και όχι μόνο της Ελλάδας αφού τα σχέδια περιλαμβάνουν ολόκληρο τον κόσμο...

18 Ιουλίου 2018

Ο λόγος βέβαια για το «Life is a beach TV» (#LiabTV) που φιλοδοξεί να βρεθεί όπου υπάρχει παραλία και να συνθέσει την μεγαλύτερη web library με παραλίες απ' όλον τον κόσμο.

Τέσσερις τύποι, αποφάσισαν να αφήσουν την πόλη πίσω τους και να γυρίσουν όσες περισσότερες παραλίες μπορούν. Φόρτωσαν το «Sons of the beach» αμάξι, ταξιδεύουν με αεροπλάνα και πλοία, ανεβαίνουν σε καΐκια και κανό, περπατούν, επισκέπτονται παραλίες, βουτάνε και δίνουν τo δικό τους rating σε κάθε μια από αυτές.

Το «Life is a beach TV» αναζητά την παραλία με το πιο θετικό #vibe. Aπό την Κεφαλλονιά ως την Πολύαιγο, το πολυφωτογραφημένο Σαρακήνικο της Μήλου, ως την ανεξερεύνητη παραλία της Χοντρούλας στη Ζάκυνθο. Η αποστολή του #LiabTV ξεκίνησε από τις παραλίες της Κρήτης και σε μικρό χρονικό διάστημα... απλώθηκε σε παραλίες νησιών σε όλη την Ελλάδα. Για το #MissionGreece το «Life is a beach TV» βούτηξε σε 170 παραλίες της Ελλάδας.

Στο επίσημο youtube κανάλι κάθε Πέμπτη ανεβαίνει νέο επεισόδιο. Kάθε εβδομάδα η ομάδα του «Life is a beach TV» επισκέπτεται και έναν διαφορετικό προορισμό και τσεκάρει τι είναι αυτό που κάνει κάθε παραλία τόσο ξεχωριστή. Πρόκειται για ένα travel story που δεν τελειώνει ποτέ, με εντυπωσιακά πλάνα και πρωτότυπη μουσική, φτιαγμένη αποκλειστικά για το «Life is a beach TV», που σε ταξιδεύουν και σου δημιουργούν την αίσθηση «θέλω να βουτήξω τώρα» όπως σημειώνουν οι δημιουργοί του.