ΟΙ αλλαγές στον ΣΚΑΪ για τη νέα σαιζόν

ΟΙ αλλαγές στον ΣΚΑΪ για τη νέα σαιζόν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Τάκης Χατζής επανέρχεται με διπλάσιο τηλεοπτικό χρόνο, στα σκαριά και το νέο κανάλι ΣΚΑΪ 24.

26 Αυγούστου 2018

Από την Κυριακή λοιπόν 2 Σεπτεμβρίου το «Ακραίως» γίνεται δίωρο, θα μεταδίδεται από τις 10 έως τις 12 τα πρωινά της Κυριακής, μία εκπομπή που κρατάει τις ισορροπίες, κάτι πολύ απαραίτητο πλέον για την προεκλογική περίοδο που έρχεται και θα είναι απίστευτα άγρια... Στο ραδιόφωνο ο Τάκης Χατζής ξεκινάει από την Τρίτη 28 Αυγούστου (11-12) ενώ από Δευτέρα επανέρχεται και ο Αρης Πορτοσάλτε στο 8 με 10 (να διακινδυνέψουμε την πρόβλεψη πως θα έχει πρώτον καλεσμένο τον Αδωνι Γεωργιάδη;). 

Εν τω μεταξύ προχωρά με γοργά βήματα από τον Γιάννη Αλαφούζο η δημιουργία του νέου, με ειδησεογραφικό χαρακτήρα, τηλεοπτικού σταθμού. Μέσα στην εβδομάδα πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τον Νίκο Στραβελάκη, για τη θέση του διευθυντή ενημέρωσης, ενώ γίνονται ραντεβού και με άλλα πρόσωπα για εκπομπές.

Για το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου (στον... κανονικό ΣΚΑΪ) συζητείται πολύ σοβαρά το όνομα του Απόστολου Μαγγηριάδη, δίπλα φυσικά στη Νίκη Λυμπαράκη. 

Η Αννα Μπουσδούκου ως γνωστόν σταμάτησε, αποχώρησε από το κανάλι για το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για μία θέση στην οποία φυσικά θα διατηρεί τη δημοσιογραφική της ιδιότητα. Ηταν από τις καλές παρουσίες στο κανάλι του Φαλήρου, από τις ήπιες (πώς είναι ο Οικονόμου; Ε, καμία σχέση...) και αντικειμενικές φωνές