O Φλώρος της Energa... «τρόμαξε» τον Νίκο Χατζηνικολάου

O Φλώρος της Energa... «τρόμαξε» τον Νίκο Χατζηνικολάου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εξώδικο από τον πρόσφατα αποφυλακισθέντα Αριστείδη Φλώρο εναντίον του δημοσιογράφου για σχόλιο του τελευταίου στο Twitter.

26 Αυγούστου 2018

«Να γίνει αυστηρός έλεγχος! Δημιουργεί σοβαρές υπόνοιες αυτή η αποφυλάκιση!» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου την Παρασκευή στο Twitter με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του Αριστείδη Φλώρου.

«Η προτροπή σας περί "αυστηρού ελέγχου", διότι δήθεν δημιουργούνται "σοβαρές υπόνοιες" περί την αποφυλάκισή μου, είναι παντελώς αυθαίρετη αλλά και ασύνδετη προς την είδηση που αναδημοσιεύετε» γράφει ο κ.Φλώρος στο εξώδικο που απέστειλε το Σάββατο. Και συνεχίζει: «Το αυθαίρετο σχόλιό σας αγνοεί τόσο τις διατάξεις του νόμου όσο και τα στοιχεία του φακέλου της υπόθεσης που έλαβε υπ’ όψιν του το Δικαστικό Συμβούλιο που εξέδωσε την σχετική απόφαση, στο σκεπτικό της οποίας δεν κάνετε καμία απολύτως μνεία σε κανένα από τα ιστολόγια που τηρείτε ούτε στην σελίδα σας στην πλατφόρμα Twitter».

Θεωρεί, επίσης, το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου «ευθέως συκοφαντικό, κακόβουλο και κοινωνικά εμπρηστικό» και του ζητά να διαγράψει «αμέσως την επίμαχη ανάρτηση» και να απέχει «από κάθε σχόλιο ή άλλη δημοσίευση που με προσβάλλει, επιφυλασσόμενος των δικαιωμάτων μου».

Η απάντηση του Χατζηνικολάου όλα τα λεφτά: «Τώρα... τρόμαξα!».

Θα είχε πλάκα πάντως να τον πήγαινε στα δικαστήρια (ο Φλώρος τον Χατζηνικολάου). Θα γέλαγε κάθε πικραμένος.