Τονωτική «ένεση» και από τον Άρη, πρώτα «πανηγύρια» από ΕΡΤ...

Τονωτική «ένεση» και από τον Άρη, πρώτα «πανηγύρια» από ΕΡΤ...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανοδικές τάσεις εμφάνισε και χθες (Δευτέρα 27/8) το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

28 Αυγούστου 2018

Εδειχνε την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Άρη ο οποίος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από τέσσερα χρόνια…Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία κερδίζοντας εκτός έδρας 3-0 κάνοντας όμως τονωτικές… ενέσεις και στην ΕΡΤ-1. Τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης είδαν το μερίδιο της ΕΡΤ-1 να αυξάνεται κατά 2,3 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με την ίδια μέρα την περασμένη εβδομάδα (20/8) και να φθάνει το 7,2%. Ξεπέρασε το E TV το οποίο υποχώρησε 1,5 ποσοστιαία μονάδα (5,7%) με την ΕΡΤ-2 μόλις στο 1,7% παρότι σημείωσε άνοδο μισής ποσοστιαίας μονάδας.

Χθες, στο Λαμία - Άρης το υψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο τέταρτο 21:45-21:59 με ποσοστό 16,2%.Αναμενόμενα και τα πρώτα... πανηγύρια των στελεχών της ΕΡΤ που σε ανακοίνωσή τους κάνουν αναφορά στις σχετικές μετρήσεις των αναμετρήσεων που μετέδωσε η δημόσια τηλέοραση και καταλήγουν: «Η ΕΡΤ, με την υπογραφή διετούς τηλεοπτικού συμβολαίου με τη διοίκηση της Super League, δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθούν το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου σε ελεύθερη μετάδοση χωρίς περιορισμούς. Η πρόσβαση στο ποιοτικό αθλητικό θέαμα είναι δικαίωμα. Όχι προνόμιο των λίγων».

Χθες (27/8), πάντως, στην κορυφή σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen παρότι έχασε 1,5 ποσοστιαία μονάδα παρέμεινε ο ΣΚΑΪ (14,3%) και ακολούθησαν ο ALPHA (σταθερός στο 13,2%) και το STAR (11,4%) που πέρασε οριακά τον ΑΝΤ-1 (11,3%). Σταθερά ανοδικό παρέμεινε το MEGA φθάνοντας στο 9,8% (άνοδος 0,8%) παρότι έχει εγκαταλειφθεί πλήρως από τους μεγαλομετόχους του, δε λειτουργεί πλέον ούτε η ιστοσελίδα του καθώς δεν πληρώθηκε ούτε ο πάροχος του domain του, για να συνεχίσει να βρίσκεται online. Το κανάλι, με απλήρωτους για μια διετία εργαζόμενους, συνεχίζει με επαναλήψεις επιτυχημένων σειρών του που συχνά βρίσκονται και μέσα στη δεκάδα με τα καλύτερα σε τηλεθέαση προγράμματα της ημέρας, αλλά κανείς από τους μεγαλομετόχους του, οι οποίοι το έχουν εγκαταλείψει πλήρως, δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει επιτέλους κάποια κίνηση…