Η Εθνική στο E TV με τον Αλέξη Σπυρόπουλο...

Η Εθνική στο E TV με τον Αλέξη Σπυρόπουλο...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για μια τετραετία, έως και το 2022, εξασφάλισε το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδα ποδοσφαίρου.

31 Αυγούστου 2018

Αφού δεν προχώρησαν με τη Super League, τα στελέχη του ΕTV στράφηκαν σε άλλες διοργανώσεις. Εξασφάλισαν λοιπόν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αναμετρήσεων της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου έως και το 2022 στη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Nations League, την προκριματική φάση του UEFA Euro 2020, την προκριματική φάση του FIFA World Cup 2022, όπως επίσης και των «international matches» στα οποία θα συμμετάσχει.

Την περιγραφή βέβαια σε όλες τις αναμετρήσεις θα κάνει ένας από τους πλέον αξιόλογους Έλληνες sportscaster, ο Αλέξης Σπυρόπουλος που έχει συνεργασία με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Σε ανακοίνωσή τους τα στελέχη του καναλιού σημειώνουν ότι η εκκίνηση θα γίνει με τις διπλές αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας «απέναντι σε Εσθονία, Ουγγαρία και Φινλανδία για τη φιλόδοξη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League, ενώ από τον Μάρτιο του 2019 το Epsilon TV θα βρίσκεται σταθερά δίπλα στην Εθνική Ελλάδας στην προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του UEFA Euro 2020».

Οι αποκλειστικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων της Εθνικής συνεχίζονται με το UEFA Nations League 2020 και φτάνουν μέχρι το 2022 και την προκριματική φάση του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Το E TV με τη συμφωνία αυτή εξασφάλισε αποκλειστικά τα δικαιώματα και για φιλικά παιχνίδια, καθώς και για τις αναμετρήσεις της τελικής φάσης του Nations League για όλες τις κατηγορίες.