Ψάχνουν την «επιστροφή» τους και φουλάρουν μηχανές στον ΑΝΤ-1

Ψάχνουν την «επιστροφή» τους και  φουλάρουν μηχανές στον ΑΝΤ-1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τις 17 Σεπτεμβρίου τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου ρίχνουν στη μάχη της τηλεθέασης μια σειρά από παραγωγές...

12 Σεπτεμβρίου 2018

Αφήνοντας πίσω ίσως τη χειρότερη τηλεοπτική τους σεζόν τα στελέχη του επιχειρούν να στήσουν ξανά ένα ισχυρό πρόγραμμα που θα επαναφέρει στα ψηλά σκαλοπάτια. Συνολικά λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου θα κάνουν πρεμιέρα οκτώ προγράμματα.

Πρώτος και καλύτερος επιστρέφει και πάλι στις... επάλξεις ο μίστερ «Καλημέρα Ελλάδα» Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος από αυτή τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 06.00 το πρωί για 28η χρονιά, θα μεταφέρει «έγκυρα και γρήγορα όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό» όπως σημειώνουν τα στελέχη του καναλιού. «Με γνώμονα τον πολίτη, η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, θα μεταδίδει δυναμικά τον παλμό της επικαιρότητας καθημερινά από τις 06:00 κάθε πρωί. Αξιόπιστη ενημέρωση και αντικειμενική αποτύπωση της πραγματικότητας με όλες τις εξελίξεις από το πολιτικό, το κοινωνικό, το οικονομικό και το διεθνές ρεπορτάζ στο επίκεντρο».

Αμέσως μετά (10.00) τη σκυτάλη παίρνει η Φαίη Σκορδά με την ανανεωμένη ομάδα της . «Το Πρωινό» επιστρέφει με «νέο πλατό, νέα δημοσιογραφική ομάδα, νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες και με πολλές εκπλήξεις για να απολαμβάνουμε την ημέρα μας από το πρωί».

Για τρίτη συνεχόμενη χρόνια και η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάζει καθημερινά (15.00) το «Ρουκ Ζουκ», ενώ το δικό της τηλεπαινχίδι «Still Standing» θα παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά κάθε μέρα (17.30) και η Μαρία Μπεκατώρου.

Στις 18:30, πάντως θα κάνει πρεμιέρα η νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» με την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου. Η Μαριάννα Τουμασάτου και η Ντόρα Μακρυγιάννη υποδύονται δύο γυναίκες που πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής… Θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;

Από τις 17/9 επιστρέφει στη μικρή οθόνη και τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και ο Νίκος Χατζηνικολάου που θα παρουσιάζει και πάλι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Μόνο που έχουμε και πάλι αλλαγή στην ώρα μετάδοσης καθώς πλέον το δελτίο θα μεταδίδεται καθημερινά στις 19.30. Όπως σημειώνουν τα στελέχη του ΑΝΤ-1 «έμπειροι ρεπόρτερ, έγκριτοι αναλυτές και καλεσμένοι θα μας ενημερώνουν με σοβαρότητα και αμεσότητα. Γρήγορα και έγκυρα, με ήθος και αξιοπιστία ο ΑΝΤ1 επενδύει στην ενημέρωση, διαβάζει σε βάθος τα γεγονότα, εξηγεί την είδηση και συνεχίζει δυναμικά να παρεμβαίνει για τα σημαντικά θέματα που μας επηρεάζουν καθημερινά».

Αμέσως μετά το δελτίο θα προβάλλεται (20:30) η νέα εκπομπή του καναλιού, με τίτλο «Κοινή Λογική», στην οποία πολίτες «βγαίνουν μπροστά και παίρνουν τον λόγο για να εκφράσουν τη γνώμη τους και να την μοιραστούν μαζί μας».

Οι πρεμιέρες του ΑΝΤ-1 ολοκληρώνονται με μια σειρά μυθοπλασίας στη λεγόμενη ζώνη υψηλής τηλεθέασης (prime time). Πρόκειται για τη νέα κοινωνική σειρά μυστηρίου, «Η Επιστροφή» (21.00) με πρωταγωνιστές την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Αντώνη Καρυστινό. Ένα σίριαλ όπου κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει και τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. «Ανατροπές που κόβουν την ανάσα και καταιγιστικές εξελίξεις όταν ο Μάνος, ένα αγόρι μόλις 4 ετών, εξαφανίζεται μυστηριωδώς… Είκοσι χρόνια μετά ένας νεαρός άνδρας επιστρέφει και δηλώνει πως είναι το παιδί που τόσα χρόνια αναζητούσαν οι γονείς του. Όλοι θα τον αμφισβητήσουν, όλοι εκτός από την μητέρα του… Είναι άραγε εκείνος; Τι πραγματικά συνέβη πριν από είκοσι χρόνια; Πού ήταν ο Μάνος...»