Τα τελευταία media news με μία ματιά (Top 10)

Τα τελευταία media news με μία ματιά (Top 10)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ψάχνουμε εμείς για εσάς // STOP // Και σας ενημερώνουμε // STOP // Μην ανησυχείτε.

23 Σεπτεμβρίου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

1) Ειρήνη Νικολοπούλου (στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού): «Έχω υποστεί δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση σε εφημερίδες. Και μάλιστα μου διατυπώθηκε σαφώς ότι εάν δεν... θα απολυθώ. Και απολύθηκα και τις δύο φορές».

2) Ο Πάνος Καμμένος ήθελε να συλληφθούν ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης, ο διευθυντής του Παναγιώτης Λάμψιας και η αρχισυντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού γι αυτό κι έκανε τη μήνυση μέσα στο 48ωρο μετά τη δημοσίευση του επίμαχου ρεπορτάζ ώστε να ενεργοποιηθεί το αυτόφωρο. Απαράδεκτο. Οι τρεις δημοσιογράφοι παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ), κρατήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Α.Τ. Εξαρχείων και το πρωί της Κυριακής οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι προκειμένου να γίνει προκαταρκτική έρευνα.

3) Κρίσιμη ημέρα η αυριανή (Δευτέρα) για τις ραδιοφωνικές μετρήσεις και την εταιρία που θα τις αναλάβει. Η Bari Focus δεν κατέθεσε πρόταση για όλες τις περιπτώσεις και κινδυνεύει να μείνει εκτός. Η MRB καραδοκεί.

4) Στις 15:23 έπαιξε το θέμα του Ζακ Κωστόπουλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, 8ο ή 9ο κτλ θέμα, σε ένα ρεπορτάζ διάρκειας 2 ή 3 λεπτών. Η φοβική ΕΡΤ.

5) Την ίδια ώρα τα ιδιωτικά κανάλια βρίσκουν το σωστό timing για να παρουσιάζουν ρεπορτάζ που αναφέρονται στην εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και για το πρόβλημα με τα ναρκωτικά.

6) «Μαζί σου», αυτή θα είναι η νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ, με την Τατιάνα Στεφανίδου από αυτή τη Δευτέρα, στις 11.30 το πρωί. Το ακόμα πιο περίεργο είναι η ώρα μετάδοσης, που την ξεκινούν από τόσο νωρίς.

7) H πιο φαιδρή πρόταση της εβδομάδας, του μήνα, του χρόνου, της δεκαετίας! Ο Θόδωρος Φορτσάκης, βουλευτής της ΝΔ , καθηγητής της Νομικής, και στέλεχος στην αλησμόνητη ΝΕΡΙΤ ζήτησε να καταργηθούν τελείως οι ειδήσεις από την ΕΡΤ.

8) Οργή Σαββίδη για το νέο όνομα του «Epsilon» – Δεν του άρεσε το «OPEN» γράφει το enimerosi24 αλλά μοιάζει πολύ περίεργο να το έκαναν από μόνοι τους χωρίς να ρωτήσουν πρώτα. Δηλαδή τι, ο Ιβάν Σαββίδης το είδε ξαφνικά όταν βγήκε;

9) Ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος έχει προτείνει να δίνονται 15 εκατ. ευρώ το χρόνο στις εφημερίδες ως κρατική διαφήμιση (για μία τριετία) αλλά το θέμα έχει κολλήσει στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

10) Όλοι αυτοί που υπερασπίζονται το δικαίωμα του Φιλελεύθερου στο ρεπορτάζ και την άποψή του -και πολύ σωστά- γιατί αρνούνται το ίδιο στον Σωτήρη Καψώχα;