Εμπειρους παραγωγούς ή άσχετους εκφωνητές, τι θέλετε αλήθεια;

Εμπειρους παραγωγούς ή άσχετους εκφωνητές, τι θέλετε αλήθεια;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Σαρλ Αζναβούρ θα ακουστεί στο Kosmos FM σε μία συνέντευξη που θα βγει για πρώτη φορά στα FM.

02 Οκτωβρίου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Αυτό ακριβώς σημαίνει να διαθέτεις καλούς και έμπειρους παραγωγούς (αντί για άσχετους εκφωνητές). Ο Φώτης Απέργης λοιπόν ανασύρει από το πλούσιο αρχείο του μία παλιότερη συνέντευξη που του είχε παραχωρήσει ο σπουδαίος Γαλλοαρμένιος δημιουργός και ερμηνευτής, ο οποίος έφυγε μόλις χθες από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών (εντάξει, έζησε...).

Μία συνέντευξη που μεταδίδεται για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο. Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ. «Δεν ξέρω τίποτα για τον έρωτα. Μόνο πώς ένιωσα…» λέει ο Σαρλ Αζναβούρ και αναφέρεται σε πάρα πολλά. Η συνέντευξη στον Φώτη Απέργη έγινε πριν από μερικά χρόνια στο Παρίσι, όπου τους σύστησε η Νάνα Μούσχουρη.

Αυτά βέβαια μόνο η Ελληνική Ραδιοφωνία της ΕΡΤ μπορεί να τα κάνει. Στα ιδιωτικά ραδιόφωνα ο κάθε Απέργης δεν βρίσκει πλέον χώρο. Εκεί οι ιδιοκτήτες θέτουν άλλα κριτήρια, ως επί το πλείστον οικονομικά. Παίρνεις λίγα; Ελα. Είσαι έμπειρος και πιο ακριβός; Ευχαριστούμε, δεν μας κάνεις. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ή, μάλλον, τα ακούμε. Τζουκ μποξ... Βάζουμε και Spotify καλύτερα αν είναι, δεν μας ζαλίζουν και οι χορηγοί...