Κλίντον, Ολμπράιτ και Πάουελ «βολτάρουν» σε Cosmote TV...

Κλίντον, Ολμπράιτ και Πάουελ «βολτάρουν» σε Cosmote TV...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τον πέμπτο κύκλο της επιστρέφει η πολιτική σειρά «Madam Secretary» με την Τέα Λεόνι στην πλατφόρμα της Cosmote TV.

04 Οκτωβρίου 2018

Η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 9/10 (22.00) από το Cosmote Cinema 4HD, λίγες ώρες μετά την προβολή της στις ΗΠΑ και σε αυτήν θα κάνουν εμφανίσεις η Χίλαρι Κλίντον, η Μαντλίν Ολμπράιτ και ο Κόλιν Πάουελ.

Στο ίδιο κανάλι της συνδρομητικής πλατφόρμας ξεχωρίζει και η πρεμιέρα της νέας μίνι σειράς του BBC, «Press» με πρωταγωνίστρια την Σαρλότ Ρίλεϊ και τον Ντέιβιντ Σάτσετ, που τον έχουμε δει και στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό, για τον απαιτητικό κόσμο της βιομηχανίας του βρετανικού Τύπου. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 11/10 (22.00).

Στο Cosmote Cinema 1HD, έρχεται σε πρώτη προβολή η βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες ταινία του Ρούμπεν Έστλουντ, «Το Τετράγωνο» (The Square) για έναν σεβαστό επιμελητή μουσείου σύγχρονης τέχνης που οδηγείται σε υπαρξιακή κρίση με αφορμή την έκθεση «Τετράγωνο» (11/10, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα και η συμπαραγωγή Σουηδίας και Καναδά «Κάιρο Εμπιστευτικό» (The Nile Hilton Incident) για έναν Αιγύπτιο αστυνομικό, ο οποίος λίγες ημέρες πριν τα γεγονότα της πλατείας Ταχίρ, αναλαμβάνει να διερευνήσει την υπόθεση δολοφονίας μιας τραγουδίστριας (9/10, 21.00). Στο ίδιο κανάλι οι μικροί φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την υποψήφια για δύο Χρυσές Σφαίρες ταινία κινουμένων σχεδών «Τραγούδα!» (Sing) (6/10, 21.00, ζώνη Family).

Στο Cosmote Cinema 2HD, έρχεται σε πρώτη προβολή η πολυβραβευμένη ταινία «Εντός Ορίων» (Insyriated) (10/10, 22.00, ζώνη Ladies First), καθώς και οι δραματικές «Όλα από την Αρχή» (The Bachelors) (6/10, 22.00) και «Harmonium» (8/10, 22.00). Οι φαν του θρίλερ, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την ταινία «Ο Διπλός Εραστής» (L’Amante Double) για τη σχέση μίας ευαίσθητης κοπέλας με τον ψυχαναλυτή της (7/10, 22.00), ενώ οι λάτρεις της κωμωδίας θα έχουν στη διάθεσή τους το «Social Animals», που περιστρέφεται γύρω από τη ζωή μίας νεαρής γυναίκας, η οποία στην προσπάθειά της να ισορροπήσει την επαγγελματική της ζωή με την προσωπική, ερωτεύεται έναν παντρεμένο – όλα σε πρώτη προβολή (5/10, 22.00).

Μέσα από την υπηρεσία Cosmote Cinema On Demand, από 10/10 οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους προς ενοικίαση τη δραματική κομεντί «Τα παιδιά είναι ευτυχία» (Tully) με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με όσκαρ, Σαρλίζ Θερόν.