Νέες αλλαγές στον ΑΝΤ-1 και λόγω «Νομάδων»

Νέες αλλαγές στον ΑΝΤ-1 και λόγω «Νομάδων»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε διορθωτικές κινήσεις εκ νέου προχώρησαν τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου…

06 Οκτωβρίου 2018

Και λόγω του ριαλιτοπαίχνιδου «Νομάδες - Μαδαγασκάρη» (Nomads) που κάνει πρεμιέρα στις 11/10 και θα μεταδίδεται από Πέμπτη έως και Κυριακή στις 20.45 και για ένα τρίωρο.

Έτσι το πρώτο πρόγραμμα που μετακομίζει και πάλι καθώς όπως φαίνεται η συνταγή δεν έπιασε είναι η «Κοινή λογική». Ξεκίνησε να μεταδίδεται καθημερινά στις 20.30, μεταφέρθηκε στις 23.30 (23.45 ανάλογα τη μέρα) και από αυτήν την εβδομάδα θα προβάλλεται πλέον κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.30. Τα Σαββατοκύριακα αμέσως μετά στις 17.30 θα παίρνει θέση ο Τόνι Σφήνος με το τηλεπαιχνίδι «Το ταίρι ξέρει», ενώ από τις Τρίτες το βράδυ μεταφέρεται τις Κυριακές αμέσως μετά τους «Νομάδες» και το «Βeat Buzzer» (23.45) με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ήδη μετακινήθηκε και η αστυνομική σειρά που υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης «Έγκλημα και πάθος» και από Δευτέρα μεταφέρθηκε τις Παρασκευές στις 23.45 αμέσως μετά τους «Νομάδες». Από τις 8/10 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.45 θα μεταδίδεται κανονικά η κωμωδία «Πέτα τη φριτέζα» και αμέσως μετά θα ακολουθεί ξένη ταινία (22.45). Τις Τετάρτες στις 21.45 θα προβάλλεται η άλλη κωμωδία του ΑΝΤ-1 «Κάνε γονείς να δεις καλό» και θα ακολουθεί ξένη ταινία ενώ τις Πέμπτες μετά τους «Νομάδες» η σειρά θα μεταδίδεται και σε επανάληψη (23.45).

Καλά θα κάνουν βέβαια τα στελέχη του ΑΝΤ-1 να σταματήσουν σύντομα αυτό το... πέρα δώθε των παραγωγών γιατί εκεί που πάει να γίνει κάτι συνήθεια αρχίζει το ψάξιμο. Αναμενόμενες βέβαια είναι κάποιες... διορθωτικές μετακινήσεις αλλά θέλει και προσοχή να μην γίνουν τα νεύρα των τηλεθεατών κρόσια…