Η σύγκρουση των ηττημένων σε Champions και Europa League…

Η σύγκρουση των ηττημένων σε Champions και Europa League…
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ντέρμπι και πάλι αύριο αλλά και τριήμερο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε απευθείας μετάδοση από NOVA και ΕΡΤ...

06 Οκτωβρίου 2018

Είναι σαφές ότι από αυτήν την αγωνιστική ξεχωρίζει το αυριανό (7/10) ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Το ματς θα μεταδώσει απευθείας στις 20.30 το Novasports1HD, αλλά δυο ώρες νωρίτερα η συνδρομητική πλατφόρμα θα μας βάλει στους ρυθμούς του ντέρμπι καθώς στις 18:30 στο ίδιο κανάλι θα ξεκινήσει το Pre Game της «Ώρας των Πρωταθλητών» με τους Γιαννίκο Δούσκα, Λίλα Κουντουριώτη και αρκετούς καλεσμένους.

Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι θα ακολουθήσει στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη σημαντική αναμέτρηση και στο Novasports.gr με ζωντανή ηχητική κάλυψη, live videos κατά τη διάρκεια του, και πλήρη στατιστική κάλυψη. Μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει όλο το ρεπορτάζ με τους πρωταγωνιστές, στιγμιότυπα και δηλώσεις.

Οι συνδρομητές της NOVA πάντως σήμερα (6/10) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας τις αναμετρήσεις Πανιώνιος – Άρης (Novasports1HD, 18.15) και Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (Novasports2HD, 20:30). Και αύριο (7/10) εκτός από το ντέρμπι θα μεταδοθεί απευθείας και το ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης (Novasports2HD, 18.15). Για όλα τα ματς υπάρχει βέβαια pre και poste game και μετάδοση από το Novasports.gr.

Αυτό το τριήμερο όμως τέσσερις αναμετρήσεις της Super League έχει στο πρόγραμμά της και η ΕΡΤ-1 (και ΕΡΤHD). Η αρχή γίνεται απόψε (6/10) στις 19.00 με το ματς Παναιτωλικός – Λεβαδειακός. Αύριο (7/10) το μενού της δημόσιας τηλεόρασης έχει δύο αναμετρήσεις: Λαμία – Όφη στις 16.00 και Ατρόμητος Αθηνών – ΠΑΣ Γιάννινα στις 19.00 ενώ στις 22.00 θα μεταδοθεί η «Αθλητική Κυριακή». Και τη Δευτέρα (8/10) η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 19.00 με την αναμέτρηση της Ξάνθης με την ΑΕΛ.