Το... ξέσπασμα του Γιώργου Καπουτζίδη

Το... ξέσπασμα του Γιώργου Καπουτζίδη
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Εγώ είμαι ένα παιδί διαφορετικό, που ωστόσο, δεν είχα υποστεί bullying…»

08 Οκτωβρίου 2018

Αυτό ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο αποψινό επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (ΣΚΑΪ, 21.00).

Με αφορμή το τραγούδι ενός 14χρονου υποψηφίου, ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός έχει ένα δικαιολογημένο… ξέσπασμα και κάνει τη δική του τοποθέτηση για το θέμα του ρατσισμού και του bullying παράλληλα με την προσωπική του εξομολόγηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καπουτζίδης εκφράζει δημόσια την άποψή του για τα ευαίσθητα αυτά κοινωνικά θέματα. Μέσα από τις τηλεοπτικές δουλειές του, τα σενάρια που έχει γράψει όσο και από τις δημόσιες δηλώσεις του.

Στο «Ελλάδα έχει ταλέντο» τον ακούμε να λέει « …και έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν γονείς, οι οποίοι ντρέπονται επειδή το παιδί τους είναι πολύ χοντρό… ντρέπονται, δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο… Εγώ είμαι ένα παιδί διαφορετικό, που ωστόσο, δεν είχα υποστεί bullying… Έχουνε γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες. Έχουν γίνει αυτοκτονίες και τις κρύβουμε και λέμε ότι κάπου γλίστρησε. Δεν ντρέπονται; Γιατί θα έπρεπε να ντρέπονται...»

Ακριβώς όπως τα λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης και τα υπόλοιπα στη μικρή οθόνη…