Τριήμερο με δυο πρωτιές για ALPHA και μία για ΣΚΑΪ

Τριήμερο με δυο πρωτιές για ALPHA και μία για ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνεχίζονται και… εντείνονται ο κόντρες των καναλιών…

08 Οκτωβρίου 2018

Κανένα από τα ματς της Super League που μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν κατάφερε να βρει μια θέση στη δεκάδα της Nielsen με τα καλύτερα προγράμματα από πλευράς τηλεθέασης. Το τριήμερο (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 6-7/10) τις δεκάδες της Nielsen ανά ημέρα μονοπώλησαν ALPHA, ΑΝΤ-1, STAR και ΣΚΑΪ.

Την Παρασκευή (5/10) στην κορυφή βρέθηκε η κωμωδία του ALPHA «Έλα στη θέση μου» που καθηλώθηκαν μπροστά στις μικρές τους οθόνες να τη δουν 790.000 τηλεθεατές κατά μέσον όρο. Ακολούθησε η ελληνική ταινία «Νήsos» που μετέδωσε το ίδιο κανάλι (777.000). Συνολικά ο ALPHA τη συγκεκριμένη μέρα καπάρωσε τέσσερις θέσεις, ο ΑΝΤ-1 τρεις, το STAR δύο και ο ΣΚΑΪ μία.

Το Σάββατο (6/10) στην κορυφή του πίνακα της Nielsen βρέθηκαν οι ειδήσεις του ALPHA που τις προτίμησαν κατά μέσον όρο 652.000 τηλεθεατές και ακολούθησε η πρεμιέρα του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο (645.000) στον ΣΚΑΪ. Συνολικά ο ALPHΑ και πάλι έπιασε τέσσερις θέσεις με ΑΝΤ-1, STAR και ΣΚΑΪ να καπαρώνουν από δύο.

Την Κυριακή (7/10) ήταν η σειρά του ΣΚΑΪ να πιάσει την πρώτη θέση με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να προσελκύει τις προτιμήσεις κατά μέσον όρο 923.000 τηλεθεατών. Ακολούθησε η ελληνική ταινία «Ο μπακαλόγατος» που μετέδωσε το STAR (734.000). Συνολικά ΣΚΑΪ, ALPHA και ΑΝΤ-1 έπιασαν από τρεις θέσεις έκαστος ενώ το STAR μία.
Στο σύνολο της ημέρας -και τις τρεις μέρες- στην κορυφή βρέθηκε ο ΣΚΑΪ με μερίδιο που κυμάνθηκε από 15,6% έως και 15,8%.