Αρχίζουν τα... μπλοκαρίσματα στο «Voice»

Αρχίζουν τα... μπλοκαρίσματα στο «Voice»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Blind auditions αλλάζουν και οι ισορροπίες διαταράσσονται για τα καλά...

09 Οκτωβρίου 2018

Οι coaches πρέπει να χαράξουν νέα στρατηγική. Από σήμερα μπαίνει σε εφαρμογή το «Block Button» στο «Voice» του ΣΚΑΪ (21.00). Mια μεγάλη έκπληξη που αλλάζει όσα γνωρίζαμε έως σήμερα για τις blind auditions.

Αν κάποιος από τους τέσσερις coaches ακούσει μια φωνή, που του αρέσει πάρα πολύ και πιστεύει ότι κάποιος από τους άλλους τρεις θα γυρίσει την καρέκλα του για να του τον «κλέψει», μπορεί να τον μπλοκάρει πατώντας ένα κουμπί. Με αυτόν τον τρόπο δεν του επιτρέπει να διεκδικήσει τον παίκτη και εκείνος το καταλαβαίνει μόνο όταν γυρίσει η καρέκλα του και δει μπροστά του να ανάβει το blocked.

Ένα καινούριο εργαλείο που πρώτη φορά θα έχουν οι Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς και μάλιστα δεν θα χρειάζεται να αποκαλύπτουν ποιος πάτησε το κουμπί, εκτός αν ο ίδιος επιθυμεί να το πει.
Tο «Block Button» μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο τέσσερις φορές ο κάθε coach κατά τη διάρκεια των Βlind Auditions. Σε κάθε εμφάνιση μόνο ένας coach μπορεί να μπλοκάρει κάποιον άλλον, όποιος προλάβει πρώτος.