Ριάλιτι εξώδικα για την «επιβίωσή» τους...

Ριάλιτι εξώδικα για την «επιβίωσή» τους...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με εξώδικο επιχειρεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να... προστατεύσει το χρυσοφόρο για τον ίδιο και τον ΣΚΑΪ ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».

01 Νοεμβρίου 2018

Με ένα εξώδικο που απέστειλε η εταιρεία του Acun Media στον ΑΝΤ-1 ο Τούρκος παραγωγός κάνει λόγο για αντιγραφή του «Survivor» από τους «Νομάδες» της Μαδαγασκάρης του καναλιού Αμαρουσίου.

Σε αυτό γίνονται επισημάνσεις για διάφορα στοιχεία (οι δύο αντί τρεις ομάδες που συμμετέχουν φέτος στο «Nomads», τα χρώματα που φορούν, η διαδικασία ψηφοφορίας, οι χώροι διαμονής κ.α.) που ο Τούρκος παραγωγός υποστηρίζει ότι έχουν αντιγραφεί. Αναφορές φαίνεται να γίνονται και για τη συμμετοχή στους «Νομάδες» του ΑΝΤ-1 πρώην παικτών του «Survivor» του ΣΚΑΪ.

Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου από την πλευρά τους σπεύδουν να επισημάνουν ότι η ενέργεια αυτή γίνεται ουσιαστικά για... λόγους εντυπώσεων. Τονίζουν ότι... παρθενογένεση στη μικρή οθόνη δεν υπάρχει και ότι αρκετά συχνά τέτοιου τύπου κόνσεπτ μοιάζουν σε κάποια στοιχεία μεταξύ τους. Στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά ξεκαθαρίζουν υπάρχουν δεκάδες παραπλήσια κόνσεπτ για adventures rialities.

Επισημαίνουν όμως ακόμα ότι το «Nomads» έχει format owner τη βελγική εταιρεία «Karakol» η οποία το έχει λανσάρει πριν από 15 χρόνια και το έχει πουλήσει σε δεκάδες αγορές παγκοσμίως όπου και χρησιμοποιείται σε διάφορες παραλλαγές.

Όσο για τη συμμετοχή παικτών προηγούμενων «Survivors» στο «Nomads» ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει εκ μέρους τους νομική ή άλλους είδους δέσμευση, συνεπώς δεν υπάρχει και κανένας λόγος ή έστω κάποια βάση για να θεωρηθεί μη νόμιμη η συμμετοχή τους...

Όμορφος κόσμος, τηλεοπτικός, με εξώδικα φορτωμένος...