Τέλος από την ΕΡΤ και ο Κωστόπουλος και ο Θαλασσινός

Τέλος από την ΕΡΤ και ο Κωστόπουλος και ο Θαλασσινός
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος και υπεύθυνος για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση αποφάσισε να δώσει τέλος σε μία διαμάχη μηνών.

02 Νοεμβρίου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Ζήτησε λοιπόν τις παραιτήσεις, τόσο του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ Βασίλη Κωστόπουλου, όσο και του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Γιώργου Θαλασσινού.

Μαζικός αποκεφαλισμός της διοίκησης της ΕΡΤ. Αυτό που μέτρησε πολύ στην απόφαση του υπουργείου εκτός από τη χθεσινή, τραγική, παρουσία του Βασίλη Κωστόπουλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ήταν και η απόφαση της διοίκησης (του Κωστόπουλου δηλαδή) να τοποθετήσει τεχνικούς και διοικητικούς στις διευθύνσεις των ραδιοφώνων της ΕΡΑ και όχι δημοσιογράφους

Οι αντικαταστάτες των δύο θα βγουν μετά από προκήρυξη των θέσεων (τις επόμενες ημέρες) αλλά είναι αυτονόητο πως θα απολαμβάνουν την... εμπιστοσύνη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου. Ονόματα προς το παρόν δεν παίζουν... 

Κρίμα για τον Γιώργο Θαλασσινό, αλλά το χειρίστηκε και αυτός λάθος το όλο ζήτημα με τις άνευ λόγου και ουσίας δημόσιες αντιπαραθέσεις του. Ως προς τη δημοσιοποίηση του πράγματος εννοούμε. Γιατί δίκιο είχε 100%, ούτε συζήτηση. 

Τον Παναγιώτη Καλφαγιάννη μπορεί να τον πειράξει κανείς, όμως; Αδύνατον... Μην λέτε αστεία τώρα...