Ο Γιώργος Τσάμπρας επιστρέφει στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Ο Γιώργος Τσάμπρας επιστρέφει στο Δεύτερο Πρόγραμμα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεκινάει εκπομπές μέσα στην εβδομάδα, το Δεύτερο Πρόγραμμα επιτέλους «ξυπνάει»!

04 Νοεμβρίου 2018

Με αλλαγές από αύριο Δευτέρα κιόλας, άμεσες! Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διευθυντής του, ο Πάνος Χρυσοστόμου, ένας άνθρωπος που το ξέρει πολύ καλά το Δεύτερο. Μέχρι και νέα σήματα θα παίζουν από αύριο. Μαζί με την πολιτιστική ατζέντα του Δεύτερου, θα είναι οι πρώτες, εμφανείς, καθημερινές αλλαγές.

Στα σχέδιά του είναι να ενισχυθεί πολύ το πρόγραμμα ως προς το ελληνικό περιεχόμενό του, με νέες εκπομπές που θα προστεθούν στις υπάρχουσες. Επιτέλους μετά από χρόνια επιστρέφει αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Τσάμπρας και, σύντομα ο Κώστας Θωμαϊδης, δύο άνθρωποι που περιμένουν εδώ και μήνες να ξεκινήσουν τις εκπομπές τους.

Ηδη πολλοί καλλιτέχνες κλήθηκαν να στηρίξουν το ιστορικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ με μηνύματά τους που θα αρχίσουν να μεταδίδονται άμεσα. Αλλά και να μετάσχουν -όσοι θέλουν- συμβουλευτικά ως προς το ρεπερτόριο. Πιθανότατα να υπάρξει η ανάγκη ενός νέου προσδιορισμού.

Ο Πάνος Χρυσοστόμου θα ανοίξει ένα τρόπον τινά «γραφείο παραπόνων» των ακροατών του Δευτέρου και θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στην αλλαγή του περιεχομένου των «playlist» που μεταδίδονται τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Στόχος του, όπως λέει, να στηρίξει το ελληνικό τραγούδι σε όλες τις τάσεις του, χωρίς αποκλεισμούς ειδών και προσώπων.