Πού χαθήκατε όλοι εσείς βρε παιδιά με τον Βήμα FM;

Πού χαθήκατε όλοι εσείς βρε παιδιά με τον Βήμα FM;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Χθες είχαμε δικαστήρια για το ραδιοσταθμό που έκλεισε η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

13 Νοεμβρίου 2018

Κι έγιναν, όπως λέει η ΕΤΕΡ, τραγελαφικά πράγματα. Μάρτυρα π.χ. δεν είχε η εταιρία, απλώς έβαλε ένα πρόσωπο του διορισμένου ΔΣ να καταθέσει! Γελούν και οι πέτρες. Το πράγμα όμως γίνεται ακόμα χειρότερο αν σκεφτείτε πως η εταιρία είπε πως δεν μπορεί να συγκαλέσει συνέλευση επειδή η Alter Ego που κατέχει το 99,75% των μετοχών της «ΒΗΜΑ FM», δεν μπορεί να «εντοπίσει» τον εκπρόσωπο του υπόλοιπου 0,25% των μετοχών! Η ΕΤΕΡ βέβαια τον βρήκε μέσα σε μισή ώρα...

Και γράφει η ΕΤΕΡ: Εμείς καταδείξαμε, τεκμηριωμένα, την παράνομη, δόλια και παρελκυστική συμπεριφορά του μεγαλομετόχου Βαγγέλη Μαρινάκη (οι μετοχές της ALTER EGO είναι ονομαστικές και του ανήκουν 100%), που μέχρι και ιστοσελίδα με το ονοματεπώνυμό του έφτιαξε, αυτός ο «μεγιστάνας» των media, για να ανεβάζει τις ειδήσεις της «επιχειρηματικής του δραστηριότητας» όπου αυτοπαρουσιάζεται σαν «αυτοδημιούργητος», «χαρισματικός» και «ακριβοδίκαιος» επιχειρηματίας. Ας ρωτήσουν καλύτερα τους εργαζόμενους του MEGA, του Βήμα fm καθώς και των απολυμένων αλλά και των εργαζόμενων στα Νέα, το Βήμα, το in.gr, το πρακτορείο διανομής τύπου κλπ.

Ελάτε λοιπόν να δούμε που χάθηκαν όλοι αυτοί που έκαναν εκπομπή εκεί, στο σταθμό, όλοι αυτοί που κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ήθελε να... κλείσει τον ΔΟΛ. Σημειώστε ονόματα: Πρετεντέρης, Παπαχρήστος, Κανέλλης, Νότης Παπαδόπουλος, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, Αδωνις Γεωργιάδης, Πάγκαλος, Ψαριανός, Τατσόπουλος... Κανείς τους τώρα δεν είδε και δεν άκουσε πως σίγησε ο ραδιοσταθμός, ενώ τότε μιλούσαν για πλήγμα για την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία... Εξαφανισμένοι όλοι τους, ούτε λέξη για τον απλήρωτο κόσμο με τον οποίο δούλευαν δίπλα δίπλα μέχρι πρότινος.