Ένας χρόνος... «Φιλελεύθερος»

Ένας χρόνος... «Φιλελεύθερος»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εφημερίδα που πρόσκειται στη δεξιά παράταξη και στηρίζει φανερά τον Κυριάκο Μητσοτάκη συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής και δείχνει να αντέχει σε δύσκολες συγκυρίες...

20 Νοεμβρίου 2018

Ο «Φιλελεύθερος» βρέθηκε στα περίπτερα στις 20 Νοεμβρίου 2017 και ο εκδότης του Θανάσης Μαυρίδης γράφει στο άρθρο του για «Μια τίμια προσπάθεια που δεν... λερώνει». Όπως σημειώνει κάποιοι «έσπευσαν να πουν ότι κάναμε λάθος που στην εποχή του internet ασχοληθήκαμε με το χαρτί. Το Βλέπω διαφορετικά! Θα πρέπει το περιεχόμενο να μπορεί να διανέμεται από πολλά δίκτυα. Από διαφορετικά μέσα. Είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργηθεί μία κερδοφόρος εταιρεία στο χώρο των μέσων ενημέρωσης...»

Επισημαίνει επίσης ότι στη «μικρή οικοτεχνία» ανήκουν εκτός από τον «Φιλελεύθερο», τα «Νέα Της Τέχνης» και το «liberal.gr», σημειώνει ότι δεν διανύουμε εύκολες εποχές για τον Τύπο και τονίζει ότι δεν «έχουμε καράβια ώστε να κάνουμε πιο εύκολα τη δουλειά μας (μακάρι να είχαμε), δεν μας ακολουθούν καραβάνια με καμήλες φορτωμένες με χρυσό». Ευχαριστεί του εργαζόμενους και ξεκαθαρίζει: «Ο Φιλελεύθερος δεν πουλάει 10.000 φύλλα. Δυστυχώς! Θα θέλαμε να είναι αλλιώς τα πράγματα, αλλά δεν θα τσακωθούμε με την αλήθεια επειδή δεν μας αρέσει. Μαζί με τις συνδρομές μας φτάνουμε τις 3.000 φύλλα. Λίγο πάνω, λίγο κάτω...»

Από το e-tetRadio λοιπόν χρόνια σας πολλά...