Συμμορίες άλλης εποχής στην ΕΡΤ-1

Συμμορίες άλλης εποχής στην ΕΡΤ-1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ξεχωριστή σειρά «Peaky Blinders» επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση...

21 Νοεμβρίου 2018

Ο τέταρτος κύκλος της επιτυχημένης αγγλικής πραγωγής (2017) θα ξεκινήσει να μεταδίδεται και πάλι από αύριο (22/11) και κάθε Πέμπτη στις 22.00 από την ΕΡΤ-1, αμέσως μετά το τέλος δηλαδή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η σειρά βασίζεται στην πραγματική ιστορική συμμορία των «Peaky Blinders» του Μπέρμιγχαμ και δημιουργός της είναι ο Στίβεν Νάιτ ενώ πρωταγωνιστούν οι: Κίλιαν Μέρφι, Έλεν Μακ Κρόρι, Πολ Άντερσον, Άινταν Γκίλεν, Άντριεν Μπρόντι και Tομ Χάρντι.

Στον τέταρτο κύκλο η ένταση κορυφώνεται. Είμαστε στον Δεκέμβρη του 1925 και ο Τόμι Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) έχει αποκτήσει πρωτοφανή νομιμότητα. Ο πρώην γκάγκστερ είναι μόνος, αποξενωμένος από την οικογένειά του και με επίκεντρο μόνο την επιχείρησή του. Όταν λαμβάνει μια μυστηριώδη επιστολή την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Τόμι αντιλαμβάνεται ότι η οικογένεια Σέλμπι κινδυνεύει να εξαφανιστεί.

Καθώς ο εχθρός πλησιάζει, ο Tόμι φεύγει από την εξοχική του κατοικία και επιστρέφει στο μόνο ασφαλές μέρος που ξέρει: στη μικρή παραγκούπολη του Μπέρμιγχαμ, όπου μεγάλωσε. Αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη απειλή από ποτέ, η οικογένεια Σέλμπι πρέπει να βρει έναν τρόπο να βάλει τις διαφορές κατά μέρος, να συνεργαστεί, να πάρει τα όπλα και να αγωνιστεί για την επιβίωσή της...