Παρουσίαση του (καταπληκτικού) «Ο Νίκος λείπει»

Παρουσίαση του (καταπληκτικού) «Ο Νίκος λείπει»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Νίκος Παπαδογιάννης μας περιμένει μαζί με εκλεκτή παρέα αύριο στο Public να μας μιλήσουν για το βιβλίο του και άλλα πολλά...

26 Νοεμβρίου 2018

Πρόκειται για το περίφημο «Ο Νίκος λείπει» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books, μία συλλογή 70-75 ταξιδιωτικών στιγμιοτύπων, από τα προσωπικά ταξίδια του δημοσιογράφου στις 5 ηπείρους και τις 7 θάλασσες. Σημειώστε πως όλες οι ιστορίες είναι πραγματικές.

Τρίτη λοιπόν 27/11, στο Public Cafe στο Σύνταγμα (9 μμ), με καταπληκτική συντροφιά: Ιωάννης Μελισσανίδης, Δημήτρης Παπανικολάου, Ηλίας Νικολακόπουλος και Δημήτρης Καρύδας.

Εξαιρετικός συνάδελφος ο Νίκος Παπαδογιάννης, εξαιρετικός σε όλα του, στα αθλητικά του, στις μουσικές του κ.ά. «Για να είσαι δημοσιογράφος οποιουδήποτε κλάδου χρειάζεται ευρύτερη παιδεία και καλλιέργεια» είχε πει σε συνέντευξή του στην Εφ.Συν. «Ο κόσμος δεν είναι γκολ και τρίποντα, ούτε η γλώσσα εξαντλείται σε 500 λέξεις. Εγώ πιστεύω στην πολύπλευρη δημοσιογραφία και προσπαθώ να δίνω στα κείμενά μου κοινωνική, πολιτική, πολιτιστική διάσταση. Και σε όσο το δυνατόν καλύτερα ελληνικά. Εμένα δεν με νοιάζουν τα αθλητικά, ούτε ασχολούμαι ιδιαίτερα όταν... λείπω. Με νοιάζει να ζω σε δημοκρατική κοινωνία προοδευτικών ανθρώπων και όχι σε συνονθύλευμα αστοιχείωτων που καίνε βιβλία».

Καταλάβατε;