Παραμονές Χριστουγέννων με τον Pepper 96.6 και τον Best 92.6

Παραμονές Χριστουγέννων με τον Pepper 96.6 και τον Best 92.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρασκευή βράδυ στη γιορτινή Αθήνα.

20 Δεκεμβρίου 2018

O Pepper 96.6 θα γεμίσει με τις μουσικές του και τους τρεις ορόφους του Gazarte. Τραγούδια του George Michael από την George Michael Tribute Band του Αδάμ Τσαρούχη, flashback στα πάρτι από τα 80's μέχρι σήμερα με τους Katerine Duska, Sugahspank, Idra Kayne, Δημήτρη Σαμόλη, Τόλη Φασόη, Γιώργο Μπίλιου, Sneaky Blackbird και Amalia, τους «Swingin’ Cats Special Guests Edition» με τον Δώρο Δημοσθένους, τη Μυρτώ Ναούμ, την Ευγενία Λιάκου, τον Jerome Kaluta και τον Νικόλα Ραπτάκη και τα chorus girls των Athens Lindy Hop «A Bowl of Cherries», της Μαριάντζελας Σαλίχου.

Μαζί τους οι DJ's του Pepper 96.6: Dj Spector, Γιάννης Καστανάκης, Claudia Matola, Κοσμάς Δεβελέγκας, Λιάνα Μαστάθη, Δημήτρης Λεμονίδης, Λουκία Σούπουλη και DJ set έκπληξη «La Casa De Papel» με τον Dj Snatch και τον Υ2Ζ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 το βράδυ με είσοδο 10 ευρώ χωρίς ποτό.

Λίγα μόνο μέτρα πιο πάνω, στην Ιερά Οδό, ξεκινά και το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Best 92.6. Από τις 10 το βράδυ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όλοι οι DJ's του ραδιοσταθμού αναλαμβάνουν τα decks του Lohan Club σε πιο dance/house ρυθμούς. Είσοδος 10 ευρώ με ένα ποτό.