Χριστούγεννα με τον Πέτρο Τατσόπουλο, αυτά τραβάμε

Χριστούγεννα με τον Πέτρο Τατσόπουλο, αυτά τραβάμε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100.3 με πολλές... έκτακτες εκπομπές.

24 Δεκεμβρίου 2018

Σε μία από αυτές υπάρχει και ο Τατσόπουλος που λέτε, τον κάλεσαν ο Βασίλης Χιώτης και ο Νότης Παπαδόπουλος. Λογικό. Είναι το κατάλληλο πρόσωπο για τα Χριστούγεννα.

* Παραμονή Χριστουγέννων 21.00-24.00, «Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν» με την Χριστίνα Βίδου και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

* Ανήμερα Χριστουγέννων στις 8 το πρωί, ο Άρης Πορτοσάλτε υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.
* Ο Βασίλης Χιώτης κι ο Νότης Παπαδόπουλος, αναπολούν τα πολιτικά Χριστούγεννα άλλων εποχών, με τη βοήθεια του Μίμη Ανδρουλάκη. Ανήμερα Χριστουγέννων στις 13:00-14:00
* Η Γκίζα θα νοσταλγήσει περασμένα Χριστούγεννα και περασμένα, αλλά όχι ξεχασμένα, περιστατικά, στις 15:00-16:00.
* Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιάννης Κολοκυθάς είναι «Τα Παιδιά της Αλλαγής» (16.00-18.00) και ανοίγουν τα μικρόφωνα στους Έλληνες του εξωτερικού. Ευχές και έθιμα των Ελλήνων που δεν κάνουν γιορτές στην πατρίδα τους.

* Ο Έλληνας ιστορικός Γιώργος Δερτιλής μιλάει για τη φιλοπατρία, τον εθνικισμό, το λαϊκισμό, τις χρεοκοπίες του ελληνικού κράτους, την εκπαίδευση, την απαιδευσία, αλλά και για την εμπιστοσύνη του στην Ελλάδα. Στον Αρη Πορτοσάλτε (08.00-10.00), την Τετάρτη 26/12.
* Αυτό που σας λέγαμε: Ο Πέτρος Τατσόπουλος σε μια χριστουγεννιάτικη εξομολόγηση για τα ταραγμένα Χριστούγεννα προηγουμένων ετών. Βασίλης Χιώτης και Νότης Παπαδόπουλος. Τετάρτη στις 13:00-14:00
* Η Χριστίνα Βίδου μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Βιολογίας Κώστα Φασσέα παρουσιάζουν τα «Χριστουγεννιάτικα έθιμα» (18.00-20.00). Ποιοι έφεραν πρώτοι τους κουραμπιέδες στην κουλτούρα των Ελλήνων, τα μελομακάρονα τι σχέση έχουν με τα μακαρόνια και άλλα τέτοια ερωτήματα...