To Release Athens φέτος, μεγαλύτερο από ποτέ

To Release Athens φέτος, μεγαλύτερο από ποτέ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ηδη έχει ανακοινώσει 6 διαφορετικές ημερομηνίες για το καλοκαίρι κι έπονται κι άλλες.

24 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ιούνιος λοιπόν θα είναι ο μήνας του Release Athens Festival. Ετοιμαστείτε για το 1/3, μην σας πούμε και τις μισές ημέρες εκείνου του μήνα, να τις περάσουμε στην Πλατεία Νερού. Θα νοικιάσουμε διαμέρισμα στο Φάληρο. Αναμένεται χαμός, κοσμοσυρροή, αν κρίνουμε (και) από την προπώληση. Και μην ξεχνάτε πως στα παρακάτω ονόματα, τα ήδη ανακοινωθέντα, θα προστεθούν κι άλλα. Αυτοί είναι οι headliners που θα πλαισιωθούν και από άλλους. 

Εως τώρα έχουμε:

1) Μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία της rock’n’roll μουσικής, ο μοναδικός Iggy Pop το Σάββατο 8 Ιουνίου.
2) Οι Manowar, βασιλιάδες του metal, ζωντανά στην Αθήνα, στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας «The Final Battle World Tour 2019» την Παρασκευή 14 Ιουνίου.
3) Μία από τις πιο επιδραστικές μπάντες στην ιστορία της pop/rock μουσικής, οι New Order μας έρχονται την Κυριακή 16 Ιουνίου.
4) Οι Clutch, η αγαπημένη θορυβώδης τετράδα από το Maryland των ΗΠΑ, την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν σε ανοιχτό χώρο στην Ελλάδα.
5) Για πρώτη φορά στη χώρα μας, μία από τις κορυφαίες rock μπάντες των τελευταίων δεκαετιών. Οι Alice in Chains από το Seattle της Washington, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.
6) Disturbed, τέλος, από τους κορυφαίους εκπροσώπους του σύγχρονου metal, έρχονται κι αυτοί με τη σειρά τους για πρώτη φορά στα μέρη μας. Οι Αμερικανοί θα παίξουν την Κυριακή 30 Ιουνίου δίπλα από την Πλατεία Νερού, στο Κλειστό Φαλήρου (Ταε Κβον Ντο).

Σημειώστε και το εξής που έχει τη σημασία του: «Η Fuzz Productions και το Release Athens ενημερώνει το κοινό ότι Επίσημος Συνεργάτης προπώλησης εισιτηρίων για τις συναυλίες του Release Athens Festival είναι το www.viva.gr. Οποιαδήποτε άλλη πηγή πώλησης εισιτηρίων, εταιρεία, πρακτορείο, ηλεκτρονική πλατφόρμα ή δευτερογενείς πωλήσεις, δεν αναγνωρίζονται και δεν αποτελούν συνεργάτη της εταιρείας».
Προφανώς θα είχαμε τίποτε περίεργα κρούσματα.

Σημεία Προπώλησης
> Online /www.releaseathens.gr / www.fuzzclub.gr και www.viva.gr
> Tηλεφωνικά στο 11876
> Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Wind, Reload, Seven Spots, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ.