Πόσοι θυμάστε το «Μια ώρα έτσι, χωρίς πρόγραμμα»;

Πόσοι θυμάστε το «Μια ώρα έτσι, χωρίς πρόγραμμα»;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ηταν η περίφημη κυριακάτικη εκπομπή της Μαρίας Ρεζάν στο Πρώτο Πρόγραμμα.

02 Ιανουαρίου 2019

Μία εκπομπή με μεγάλη ακροαματικότητα που δημιουργούσε κατάσταση. Επειδή λοιπόν στις 3 Ιανουαρίου συμπληρώνονται 15 χρόνια από το θάνατο της Μαρίας Ρεζάν (3 Ιανουαρίου 2004) το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει την εκπομπή «Ιχνηλάτες - Μαρία Ρεζάν». Πρόκειται για την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη της Ρεζάν στον Δαυίδ Ναχμία με αφορμή το αυτοβιογραφικό της βιβλίο «Με νοσταλγία… για μια ζωή έτσι, χωρίς πρόγραμμα».

Μιλάει για διάφορα, όπως για τον φίλο της Μάνο Χατζιδάκι, αλλά και για τη συνεργασία της στο ραδιόφωνο με την ηθοποιό και φίλη της Τασσώ Καββαδία, όπως και για την εκπομπή της «Μια ώρα έτσι, χωρίς πρόγραμμα» στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ακούγονται αποσπάσματα από ραδιοφωνικές συνεντεύξεις της με τον Γιάννη Τσαρούχη, τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Μακάριο, τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μανόλη Ανδρόνικο και τον Χάρρυ Κλυνν. Η Μαρία Ρεζάν με τη φοβερή βραχνή φωνή είχε πει «φτου σας» μπροστά σε ένα ανοιχτό μικρόφωνο και στην εκπομπή αποκαλύπτει το γιατί.

Την εκπομπή μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ αλλά μας δημιουργεί απορία γιατί δεν την μεταδίδουν και στην τηλεόραση. Στο Αρχείο της ΕΡΤ ανακαλύπτουν θησαυρούς, ψάχνοντας, θα έπρεπε να τους προγραμμάτιζαν αυτούς και στην TV ώστε να τους βλέπει περισσότερο κόσμος.