«Δεν σβήνει ο Fair Play FM, απλά αλλάζει συχνότητα»

«Δεν σβήνει ο Fair Play FM, απλά αλλάζει συχνότητα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Διευκρινιστική ανακοίνωση για το μέλλον του σταθμού από τον διευθυντή του, Νίκο Πετρουλάκη.

07 Ιανουαρίου 2019

Όπως σας είπαμε προ ημερών (ΕΔΩ), τις ημέρες των γιορτών ο Fair Play σταμάτησε να εκπέμπει από τους 96.1, παίζοντας μόνο μουσική χωρίς σήματα. Σήμερα ο Νίκος Πετρουλάκης, διευθυντής του ραδιοσταθμού και μέτοχος στη συχνότητα, έκανε γνωστό πως ο Fair Play δεν κλείνει, παρά μόνο αλλάζει συχνότητα η οποία θα γίνει γνωστή σύντομα.

Στην παλιά του συχνότητα θα βγεί ένα νέο μουσικό ραδιόφωνο από τους ιδιοκτήτες του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, το οποίο θα εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις του δεύτερου στο Νέο Ρύσιο. Είναι η δεύτερη αλλαγή συχνότητας ραδιοσταθμού της πόλης, αυτές τις μέρες, μετά τη «μετακόμιση» του Κόκκινου Θεσσαλονίκης στους 91.4, από τους 93.4.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές, όσες περισσότερες μπορούμε να απολαύσουμε στη ζωή. Επειδή είναι πολύ φυσιολογικό, οι χιλιάδες ακροατές του FAIR PLAY FM να θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει με τον ραδιοφωνικό σταθμό μας, ενημερώνω, όπως υποσχέθηκα και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα αφήναμε τον κόσμο ανενημέρωτο, ότι ο FAIR PLAY FM ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, απλώς θα αλλάξει συχνότητα!
Μετά από συζήτηση με τον Λευτέρη Μαρόγλου και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο, με τους οποίους παραμένουμε φίλοι και συνεργάτες στην THESSNEWS, αποφασίσθηκε αυτή η συχνότητα (96,1) να μετατραπεί σε μουσική, για λόγους που θα ανακοινωθούν αργότερα ή θα τους καταλάβετε εν καιρώ και έτσι ο FAIR PLAY FM με όλα του τα στελέχη, θα "μετακομίσει" σε άλλη συχνότητα, πολύ σύντομα.Οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει και μόλις είμαστε έτοιμοι, θα ανακοινώσουμε και τη συχνότητα στην οποία θα μας ακούτε.
ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ Ο FAIR PLAY FM, που έχει κερδίσει την εκτίμηση των ακροατών από όλο τον κόσμο, είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον, το βλέπουμε και με τις ερωτήσεις που δεχόμαστε καθημερινά στη sfina.gr, έχουν ενημερωθεί οι συντελεστές που θα συνεχίσουν και ζητάμε λίγη ακόμη υπομονή.
Κι εσείς μας λείπετε...