Διαγωνισμός για νέους τραγουδοποιούς από το Μέντα 88

Διαγωνισμός για νέους τραγουδοποιούς από το Μέντα 88
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εξαιρετική πρωτοβουλία από το ραδιοσταθμό που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.

09 Ιανουαρίου 2019

Τώρα λοιπόν ετοιμάζει ένα διαγωνισμό τραγουδιού, ένα φεστιβάλ όπως το λέει. Μόνο με ολοκαίνουργια όμως τραγούδια, όχι διασκευές. Και το κάνει σε συνεργασία με το Kremlino στον Πειραιά, το Kremlino που ανακαινίζεται πλήρως.

1) Οι συμμετέχοντες καλούνται να στείλουν δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια τους στο [email protected] μέχρι τις 27 Ιανουαρίου.
2) Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να μην έχει ενεργό συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία που να τα δεσμεύει τα κομμάτια αυτά.
3) Θα υπάρξει ένα ξεδιάλεγμα, μία επιλογή από την ομάδα του μαγαζιού.
4) Οι διαγωνιζόμενοι θα μοιραστούν σε τέσσερις Κυριακές (3, 10, 17 & 24 Φεβρουαρίου) και θα κληθούν να παρουσιάσουν live τη μουσική τους.
5) Οι 2 πρώτοι από κάθε Κυριακή, συνολικά 8 διαγωνιζόμενοι, θα είναι στον τελικό.

Τους νικητές θα επιλέξουν κατά 60% οι ψήφοι του κοινού που θα βρίσκεται στο Kremlino τις αντίστοιχες βραδιές και κατά 40% μία τριμελής επιτροπή από έναν μουσικό παραγωγό του Μέντα 88, έναν εκπρόσωπο της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records κι έναν δημοφιλή τραγουδιστή.

Ο μεγάλος τελικός θα ανακοινωθεί πιο μετά και η διαδικασία για τους νικητές θα είναι η ίδια όπως παραπάνω. Τα τραγούδια των τριών πρώτων θα κυκλοφορήσουν από την Panik Records. Ο πρώτος νικητής κερδίζει επίσης ένα lyric video για το τραγούδι του από την Panik, μία συνέντευξη στο Μέντα 88 και μία επαγγελματική φωτογράφηση από τον κορυφαίο του είδους Γιάννη Μαργετουσάκη.