Παπαδρόσος με απολύσεις στον ΣΚΑΪ;

Παπαδρόσος με απολύσεις στον ΣΚΑΪ;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δευτέρα θα βρίσκεται στο Φάληρο ο Βασίλης Παπαδρόσος.

09 Ιανουαρίου 2019

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο Βασίλης Παπαδρόσος θα είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων κι Ενημέρωσης στον ΣΚΑΪ αναλαμβάνοντας καθήκοντα άμεσα.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και δύσκολα θα αλλάξει ενώ οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΪ παρουσιάζονται εξόχως επιφυλακτικοί παραμένοντας σε στάση αναμονής. Κάποιοι εκτιμούν μάλιστα ότι η έλευση Παπαδρόσου θα συνοδευτεί από απολύσεις.

update: Ο Alpha εξέδωσε σήμερα (10/1) ανακοίνωση για την αποχώρηση Παπαδρόσου από το κανάλι.
«Ο ALPHA ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσο. Το κανάλι τον ευχαριστεί θερμά για την εντεκάχρονη συνεργασία και προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

update 2: Και άλλη ανακοίνωση από τον Alpha για το νέο πρόσωπο στη Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης.
«Νέα Διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης της Τηλεόρασης του Alpha, αναλαμβάνει η Άρτεμις Δήμου, μέλος της οικογένειας του Alpha τα τελευταία 10 χρόνια, με πολυετή πείρα στον χώρο των ΜΜΕ. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα δίνει καθημερινά μια ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας αλλά και όλων των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία και τον πολίτη και θα συνεχίσει να είναι, με δυναμικό τρόπο, στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών».