Τέλος η DiDi Music (θα... ξεκουραστεί)

Τέλος η DiDi Music (θα... ξεκουραστεί)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέα εταιρία διοργάνωσης συναυλιών, η «High Priority Promotions»

10 Ιανουαρίου 2019

Η Νανά Τράντου και ο Κώστας Θελούρας είναι οι υπεύθυνοί της και, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «προχωρούν και κοιτούν μπροστά». Η Νανά ήταν καλλιτεχνική διευθύντρια και συνιδιοκτήτρια της DiDi Music από την ίδρυσή της ενώ ο Κώστας επί πολλά έτη διευθυντής παραγωγής της DiDi Music. Και είναι αυτοί που μας ενημερώνουν ότι «μετά από μια πορεία 34 ετών στα μουσικά και συναυλιακά δρώμενα της χώρας, η DiDi Music περνάει σε μια φάση ξεκούρασης». Σταματάει και το Rockwave επομένως; 

Η Νανά Τράντου ήταν, λέει η «High Priority Promotions», εξαρχής υπεύθυνη «για το booking όλων των καλλιτεχνών και ανέπτυξε μια πολύ στενή συνεργασία με τους agents, τα γραφεία management του εξωτερικού, αλλά και τους ίδιους τους καλλιτέχνες, φέρνοντας έτσι τις πιο επιτυχημένες συναυλίες στη χώρα, όπως εκείνες των U2, REM, Madonna, Roger Waters, Sting, Metallica, AC/DC, Red Hot Chili Peppers, Muse, Iron Maiden, Arctic Monkeys, Robbie Williams και αναρίθμητων άλλων».

Στην High Priority Promotions πέρασε «σύσσωμη η ομάδα που δούλευε στη DiDi Music, με την υποστήριξη του Jake Berry ως ειδικού συμβούλου».

Και ήδη παρουσιάζουν τις πρώτες τους παραγωγές: «Το νέο τους φεστιβάλ, AthensRocks, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι, φέρνοντας ως headliners τους Slayer στην τελευταία τους παγκόσμια περιοδεία. Οι Dropkick Murphys και οι Bullet for my Valentine είναι δύο ακόμα συγκροτήματα που έχουν ανακοινωθεί, ανάμεσα σε πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν».

Καλή επιτυχία από εμάς και ευχόμαστε όλο και πιο πολλές και καλές συναυλίες.