Μία... «φρέσκια σαλάτα» στα FM της Θεσσαλονίκης

Μία... «φρέσκια σαλάτα» στα FM της Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Fresh Salad 96.1», με non stop ελληνικά ποπ και λαϊκά τραγούδια.

14 Ιανουαρίου 2019

Σας είχαμε πει προ ημερών για την αλλαγή συχνότητας του Fair Play FM του Νίκου Πετρουλάκη, αφήνοντας κενή προσωρινά την συχνότητα των 96.1, η οποία παραμένει στα χέρια των ιδιοκτητών του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5. Εκεί, λοιπόν, από τη μέρα που σταμάτησε το αθλητικό πρόγραμμα ξεκίνησαν να παίζουν non stop ελληνικά ποπ και λαϊκά τραγούδια.

Εδώ και μερικές ώρες όμως παίζουν στον αέρα τα jingles του νέου «ενοίκου» της συχνότητας. Το όνομα αυτού... «Fresh Salad 96.1», με μότο «ό,τι πιο φρέσκο στο ραδιόφωνό σου». Τα «υλικά» αυτής της... ραδιοφωνικής σαλάτας είναι η ίδια μουσική με αυτήν που παίζει τις τελευταίες μέρες, με τραγούδια όπως το καινούργιο του Θάνου Πετρέλη.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το λανσάρισμα του νέου ραδιοσταθμού. Η αλλαγή αυτή είναι μια από τις πολλές που έχουν γίνει στο μουσικό ύφος των 96.1. Ξεκίνησε ως Ράδιο Εγνατία με μεικτό ρεπερτόριο και συνέχισε ως Classic FM (ξένα oldies), «Σ' αγαπώ» (ελληνικά ερωτικά), Μύλος FM («εναλλακτικός»), Next FM (ξένα hits) και εσχάτως Fair Play (αθλητικός).