«Athens Voice 102.5, ο καλύτερος»

«Athens Voice 102.5, ο καλύτερος»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτό ακριβώς είναι το sms που έλαβα χθες το απόγευμα από άνθρωπο που γνωρίζει και από ραδιόφωνο και από μουσική.

21 Ιανουαρίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Σας τα έχω πει ξανά, λίγο διάστημα πιο πριν: ο ραδιοσταθμός του γνωστού free press όλο και βελτιώνεται. Ωραίες μουσικές συνολικά αλλά και ειδικές μουσικές ζώνες τα Σαββατοκύριακα ή αργά το βράδυ τις καθημερινές. Ετσι κάνει ένα σωστό μουσικό ραδιόφωνο: έχει τον προσανατολισμό του αλλά παρουσιάζει κι εκπομπές πιο εξειδικευμένες. Και hip hop και ροκ και ελληνικά indie και όλα (επαναλαμβάνω σε ειδικές ζώνες όχι διάσπαρτα στο playlist).

Μόνη μου ένσταση το πρωινό του πρόγραμμα. Οχι ο Βαγγέλης Περρής που παρουσιάζει ένα καλό πρωινό, λίγο σοβαρό και ταυτόχρονα λίγο ανάλαφρο (δική του η τοιχογραφία της φωτογραφίας από το athensvoice.gr). Ούτε καν ο Στέφανος Τσιτσόπουλος που θέλεις στο 12 με 2 να ακούσεις κάτι πιο πικάντικο (προσωπικά δεν μου αρέσει, αλλά αναγνωρίζω πως παίζει τις πιο καλές μουσικές). Αλλά σε ένα μουσικό ραδιόφωνο η ακατάσχετη πρωινή πολιτικολογία δεν έχει θέση.

Το Athens Voice 102.5 βελτιώνεται διαρκώς και όσο περνάει ο καιρός θα αρχίζει να κερδίζει και μερίδιο στις ακροαματικότητες.