Πέντε μήνες καθαρός από το αλκοόλ ο Χρήστος Θηβαίος

Πέντε μήνες καθαρός από το αλκοόλ ο Χρήστος Θηβαίος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία συγκλονιστική μαρτυρία για την εξάρτησή του από το αλκοόλ στην «Αλλη Διάσταση» του Κώστα Αρβανίτη.

21 Ιανουαρίου 2019

«Το καλύτερο αύριο χτίζεται από ανθρώπους με δύσκολο χθες» είπε στη σημερινή εκπομπή ο Χρήστος, αποκαλύπτοντας στο τηλεοπτικό κοινό το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ. Θέλει πολύ μεγάλο θάρρος μία τέτοια κίνηση, να βγεις να μιλήσεις ανοιχτά για τον αλκοολισμό σου. Ήταν κάτι που το γνώριζε ο χώρος, ήταν κάτι που του δημιουργούσε ακόμα και επαγγελματικά προβλήματα με τους γύρω του.

«Εμείς οι αλκοολικοί πρέπει να λέμε πως είμαστε αλκοολικοί, ώστε να έχουμε πάντοτε το φόβο» είπε με ένα τεράστιο και αισιόδοξο χαμόγελο. Εκεί τόνισε χαρούμενος πως έχει να πιει ποτό 5 ολόκληρους μήνες.

Μας εκμυστηρεύτηκε και ποιο ήταν εκείνο που τον πείραξε πιο πολύ, ένα καμπανάκι που του χτύπησε. Οταν, κάποιος φίλος, του είπε: «α κι εσύ μπορείς να βρεις το ναρκωτικό σου στο περίπτερο», πράγμα πολύ χειρότερο από τα... κανονικά ναρκωτικά όπως σημείωσε ο Χρήστος.

ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε το απόσπασμα από την «Αλλη Διάσταση» της ΕΡΤ, μικρό είναι, αξίζει να το δείτε. Διότι, όπως εξηγεί ο ίδιος, «είδε τη ζωή με άλλα μάτια»...