80 Όσκαρ στην COSMOTE TV

80 Όσκαρ στην COSMOTE TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέο pop-up κανάλι με οσκαρικές ταινίες από την συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα…

29 Ιανουαρίου 2019

 

Από την 1η Φεβρουαρίου θα αρχίσει αν εκπέμπει το COSMOTE CINEMA OSCARS HD καθώς πλησιάζει η 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ που θα μεταδίδει καθημερινά μέχρι και τις 28/2 τρεις ταινίες ξεκινώντας από τις 18.30. 

Μεταξύ άλλων θα μεταδοθούν και ταινίες που διεκδικούν βραβεία στα φετινά Όσκαρ όπως τα: «Black Panther», « Ένα Ήσυχο Μέρος» (AQuietPlace), «Εκδικητές: Ο Πόλεμος Της Αιωνιότητας» (Avengers: InfinityWar), «Solo: A Star Wars Story» και τους παλαιότερους οσκαρικούς νικητές: «Η πιο Σκοτεινή Ώρα» (Darkest Hour), «La La Land», «Αόρατη Κλωστή» (PhantomThread), «Εγώ, η Τόνια» (I, Tonya), «Μία Φανταστική Γυναίκα» κ.α. 



Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει επίσης βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως: «Coco, Ποκαχόντας», «H Πεντάμορφη και το Τέρας», «Ψυχρά Κι Ανάποδα» (Frozen), «Ταρζάν», «Πινόκιο», «Toy Story» και κλασικά blockbusters που έχουν ξεχωρίσει με πολλές υποψηφιότητες, όπως: «Ο Μονομάχος» (Gladiator) του Ρίντλεϊ Σκοτ, «Πιάσε με αν μπορείς» με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τομ Χανκς, «Star Wars: Episode VIII –The Last Jedi», «Ψηλά στον Αέρα» (Up in the Air) με τον Τζορτζ Κλούνεϊ κ.α. 

Στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, οι συνδρομητές της συνδρομητικής ψηφιακής πλατφόρμας θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κλασικά κινηματογραφικά αριστουργήματα, όπως το βραβευμένο με επτά Όσκαρ «Τα καλύτερα Χρόνια της Ζωής μας», το «Διακοπές στη Ρώμη» (Roman Holiday) και «Πρόγευμα στο Τίφανις» (BreakfastatTiffany's) με την Όντρεϊ Χέπμπορν, το «Cabaret» των οκτώ Όσκαρ, τις τρεις ταινίες του «Νονού» με την υπογραφή του Φράνσις Φορντ Κόπολα κ.α. 

Το COSMOTE CINEMA OSCARS HD θα προβάλει την Κυριακή 24/2, ζωντανά την 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα. Η τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσει στις 23.30 με τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί και θα κορυφωθεί στις 03.00, με την έναρξη της απονομής. Η τελετή θα προβληθεί ταυτόχρονα και στο COSMOTE CINEMA 1HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τους Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα που θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες.