Διπλό χτύπημα με «Αρβύλα» και «Βινύλιο» στον ΣΚΑΪ

Διπλό χτύπημα με «Αρβύλα» και «Βινύλιο» στον ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά τα ριάλιτι πρεμιέρες εκπομπών στο κανάλι του Φαλήρου την ερχόμενη εβδομάδα…

30 Ιανουαρίου 2019

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ ρίχνουν στη μάχη της τηλεθέασης το νέο «βαρύ πυροβολικό» τους με τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του να επιστρέφουν στη μικρή οθόνη έπειτα από απουσία λίγων μηνών. Κι αφού μας... βομβαρδίζει το κανάλι του Φαλήρου με ριάλιτι και διάφορα… τηλεσκουπίδια βάζει και δυο βραδινές εκπομπές που όπως και να το κάνουμε είναι μια διαφορετική πρόταση.

Ο Αντώνης Κανάκης, που υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία, μαζί με τη γνωστή παρέα του, δηλαδή τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Φεβρουαρίου με το «Ράδιο Αρβύλα» που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 23.45.

Την επόμενη μέρα (5/2) πρεμιέρα θα κάνει και η άλλη εκπομπή της ίδια παρέας, με την προσθήκη και της Βερονίκη Περγαντή, το «Βινύλιο» που θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, το χιούμορ, τη μουσική, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον ρομαντισμό όπως σημειώνουν τα στελέχη του ΣΚΑΪ το «”Βινύλιο” είναι νοσταλγία και όνειρα, είναι ρεαλισμός, είναι το χθες, το σήμερα και το αύριο, είναι παρέα, αθωότητα και μουσική».

Την αρχισυνταξία και τη σκηνοθεσίας και αυτής της εκπομπής έχει ο Αντώνης Κανάκης ενώ η παραγωγή και του «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινυλίου» ανήκει στην Tony Productions.