Αυτό το «Survivor» μέχρι και το... μουστάκι θα σας βάλει να ξυρίσετε

Αυτό το «Survivor» μέχρι και το... μουστάκι θα σας βάλει να ξυρίσετε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλα αλλάζουν τελικά στον ΣΚΑΪ από αυτό το Σαββατοκύριακο...

31 Ιανουαρίου 2019

Του Σωτήρη Μανιάτη

Γιατί; Α, δε θέλω τέτοια. Διότι έρχεται το ελληνοτουρκικό «Survivor». Τις ομάδες, σας τις... συστήσαμε (μη χάσουμε...) τώρα ας δούμε και τι αλλάζει στο κανάλι του Φαλήρου. Το ριαλιτοπαίχνιδο θα μεταδίδεται από Σάββατο έως και Τετάρτη στις 20.45.

Πρώτα και κύρια λοιπόν αλλάζει η ώρα μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το οποίο από αυτήν τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, θα μεταδίδεται στις 19.30 και όχι στις 20.00 όπως μέχρι τώρα. Δηλαδή η Σία Κοσιώνη θα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη πλήρως με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ-1. Τόσο καιρό έφτιαχναν τη ζώνη αφήνοντας εκείνη των 21.00 και τώρα... βάλθηκαν να τη γκρεμίσουν. Αμ, όπως το πάτε εκεί στον ΣΚΑΪ αυτό το ριαλιτοπαίχνιδο του Ατζούν Ιλιτζαλί μέχρι και το... μουστάκι θα σας βάλει να ξυρίσετε!

Υπάρχει βέβαια και το άλλο τηλεσκουπίδι που διαθέτουν στο κανάλι του Φαλήρου, το «Power of Love» που αλλάζει ώρα μετάδοσης και πλέον θα προβάλλεται στις 15.00. Καθημερινά όμως στις 18.20 θα μεταδίδεται και η εκπομπή «Survivor Πανόραμα» με την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στο κανάλι όμως εξ' αυτών θα έχουμε και άλλες αλλαγές. Έχουμε και λέμε: Οι «Γλυκές Αλχημείες Ταξιδεύουν» με τον Στέλιο Παρλιάρο θα μεταδίδονται πλέον κάθε Σάββατο στις 14.40, ενώ αμέσως μετά (15.45), Δημήτρης Σκαρμούτσος και Ηλίας Φουντούλης υποδέχονται τους φίλους τους και μαγειρεύουν παρέα στο «Food n’ Friends». O Ευτύχης Μπλέτσας και το «Happy Traveller» συνεχίζουν τα ταξίδια τους εντός και εκτός Ελλάδος κάθε Σάββατο στις 17.00. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και οι συνεργάτες τους θα παρουσιάζουν το «DOT.» κάθε Σάββατοκύριακο στις 18.15, ενώ το «Power of Love-Gala», μετατίθεται κάθε Κυριακή στις 14.40 με τη Μαρία Μπακοδήμου να ανακοινώνει τις ψηφοφορίες...