«Ράδιο (διόλου) αρβύλα» και σε περιεχόμενο και σε ποσοστά...

«Ράδιο (διόλου) αρβύλα» και σε περιεχόμενο και σε ποσοστά...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η γνωστή παρέα επανήλθε και εμφανίστηκε στα καλύτερά της. Μέχρι την επόμενη φορά...

05 Φεβρουαρίου 2019

Με την πρεμιέρα τους οι «Ράδιο Αρβύλα» εκτόξευσαν για τα καλά τα ποσοστά του ΣΚΑΪ. Στη ζώνη μετάδοσή της, βεβαίως βεβαίως, η εκπομπή έπιασε κορυφή με μερίδιο που έφθασε στο 30,3% στο σύνολο του κοινού ενώ στο λεγόμενο δυναμικό κοινό (18-54 ετών) πήγε ακόμα πιο ψηλά (31,7%).

«Το εντυπωσιακό είναι πως στην ώρα μετάδοσης του “Ράδιο Αρβύλα” ο ανταγωνισμός κινήθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, καταγράφοντας περίπου 18 μονάδες διαφορά (ακολουθεί ο ALPHA με 12,5% στο γενικό σύνολο)» σημειώνοπυν τα στελέχη του ΣΚΑΪ.

Και κάπως έτσι επανήλθαν και τα χαμόγελα στα παγωμένα πρόσωπά τους έπειτα από την ψυχρολουσία από την... βύθιση του «Survivor». Η παρέα των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστου Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλου εμφανίστηκε με πολύ κέφι, έξυπνα κείμενα είχαν και μπόλικο υλικό να επεξεργαστούν, φρόντισαν εξαρχής να μη χαριστούν στον ΣΚΑΪ και απογείωσαν τα ποσοστά του καναλιού του Φαλήρου. Απέδειξαν ότι μπροείς να κάνεις και καλή τηλεόραση και υψηλή τηλεθέαση... 

Την πρεμιέρα τους παρακολούθησαν κατά μέσον όρο 829.000 τηλεθεατές ενώ 1.432.000 άτομα τους είδαν έστω για ένα λεπτό. Στα επιμέρους κοινά τα ποσοστά τηλεθέασης χαρακτηρίζονται από τα στελέχη του ΣΚΑΪ εντυπωσιακά καθώς για παράδειγμα στις γυναίκες 18-24 χρονών, το ποσοστό έφτασε στο 40,1% και στους άντρες 25-34 ετών στο 38,7%.

Απόψε, 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η ίδια παρέα με την προσθήκη της Βερονίκης Περγαντή, κάνει πρεμιέρα και με το «Βινύλιο» φιλοξενώντας στην πρώτη εκπομπή τον Διονύση Σαββόπουλο.