Μαμαδίστικες ιστορίες από τη NOVA...

Μαμαδίστικες ιστορίες από τη NOVA...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ελληνική σειρά μυθοπλασίας και από τη συνδρομητική πλατφόρμα...

13 Φεβρουαρίου 2019

Στο ψηφιακό της μπουκέτο θα ανεβάσει από τις 23 Φεβρουαρίου μια νέα ελληνική σειρά η NOVA σε συμπαραγωγή με τη Verbillion. Πρόκειται για το «Μαμάδες στο παγκάκι» σε σενάριο της Μανίνας Ζουμπουλάκη, σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου με πρωταγωνίστριες τις Σοφία Βογιατζάκη, Ευγενία Δημητροπούλου και Χρύσα Κλούβα.

Μια χιουμοριστική σειρά η οποία αποτελείται από 10 επεισόδια και σύμφωνα με τα στελέχη της ψηφιακής πλατφόρμας «έρχεται με στόχο να ταράξει τα νερά του τηλεοπτικού τοπίου αποκλειστικά στο Novalifε» κάθε Σάββατο στις 20.40, λίγο πριν την ταινία των 21.00.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή τριών μαμάδων, οι οποίες συναντιούνται καθημερινά στο παγκάκι του πάρκου της γειτονιάς τους, ενώ τα παιδιά τους παίζουν στην παιδική χαρά και συζητάνε διάφορα θέματα που τις προβληματίζουν σχετικά με την οικογένεια και τα παιδιά τους.

Η Έλλη (Ευγενία Δημητροπούλου) είναι δικηγόρος και πολύ υπερήφανη για την κόρη της, πιστεύει ότι η μικρή Ναταλία είναι χαρισματική ή τουλάχιστον, πολύ μπροστά για την ηλικία της απ’ όλες τις απόψεις.

Η Ρούλα (Χρύσα Κλούβα) είναι κομμώτρια και χωρισμένη, με χαλαρή αντιμετώπιση της μητρότητας, αλλά με ένστικτο. Λέει τις περισσότερες ασυναρτησίες παρότι μεγαλώνει σχετικά σωστά το παιδί της.

Η Νάντια (Σοφία Βογιατζάκη) είναι δημόσιος υπάλληλος και υπερπροστατευτική, υπερβολική στις φοβίες της, με αντίστοιχη προβολή στον γιo της.

«Οι "Μαμάδες στο παγκάκι"» λέει η Αγάπη Κεφαλογιάννη, διευθύντρια Προγράμματος της Nova, «είναι μία σειρά, συμπαραγωγή της Nova, βασισμένη σε ένα πολύ δυνατό, σύγχρονο και διασκεδαστικό σενάριο με την υπογραφή της Μανίνας Ζουμπουλάκη. Τρεις ξεχωριστές μαμάδες – που όλοι αναγνωρίζουμε γύρω μας – με πολύ χιούμορ, χαρακτήρα και ….άποψη έρχονται κάθε Σάββατο από τις 23 Φεβρουαρίου στο κοινό του Novalifε!».