Πέντε ραδιοφωνικοί παραγωγοί που αξίζει να ακού(σε)τε

Πέντε ραδιοφωνικοί παραγωγοί που αξίζει να ακού(σε)τε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενας από κάθε πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας...

15 Φεβρουαρίου 2019

Αυτό το Σάββατο στην «Εφημερίδα των Συντακτών Σαββατοκύριακο» δημοσιεύεται ένα μεγάλο αφιέρωμα στην ΕΡΑ η οποία, όπως όλα δείχνουν, επιτέλους «ξυπνάει» από το λήθαργο. Και ανάμεσα στα διάφορα που λέμε, επιλέγουμε και πέντε παραγωγούς, πέντε εκπομπές, που ξεχωρίζουν. Ιδού οι 2 από τους 5 (οι υπόλοιποι συν το αφιέρωμα, στις σελίδες της εφημερίδας).

Γιώργος Φλωράκης
Μόνο αν δεν είστε δέσμιοι της επικαιρότητας. Το σημειώνουμε, γιατί μιλάμε για πρωινό και πιθανότατα οι περισσότεροι από εσάς (εμάς) να συντονίζεστε σε ειδησεογραφικά ραδιόφωνα. «Ολα τα πρωινά του Τρίτου» λοιπόν, κάθε πρωί 8 με 10, στο Τρίτο Πρόγραμμα. Μία εκπομπή αληθινή όαση, μία ραδιοφωνική νησίδα τέχνης. Δοκιμάστε να την ακούσετε ένα πρωινό και η μέρα σας μετά θα είναι πολύ καλύτερη. Αλλωστε, το λέει και η ίδια: «Μέθοδος Αγωγής Εξαιρετικών Συναισθημάτων».

Γιώτα Κοτσέτα
Μία open minded μουσική παραγωγός στο ξένο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Καλός λόγος, γνώσεις μουσικής, διαβασμένη συνολικά. Η Γιώτα είναι από τους ανθρώπους εκείνους που πολλοί θα ήθελαν να έχουν στα ιδιωτικά ραδιόφωνα. Την ακούμε τώρα στο καθημερινό πρόγραμμα, 2 με 4 το μεσημέρι.