Νατάσσα Μποφίλιου και Δίεση 101.3 για 100 τυχερούς ακροατές

Νατάσσα Μποφίλιου και Δίεση 101.3 για 100 τυχερούς ακροατές
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι βραδιές Δίεση είναι πάντοτε πολύ καλές, έτσι;

18 Φεβρουαρίου 2019

Και δεν είναι μόνο καλές ως βραδιές - συναυλίες, έχουν και το πιο καλό κοινό. Το λένε και οι καλλιτέχνες και τα μαγαζιά: έρχεται ο κόσμος που κέρδισε προσκλήσεις και παρακολουθεί προσεκτικά. Πράγμα σπάνιο και για τα δύο, πολλές φορές οι προσκλήσεις δεν πάνε ενώ και το κοινό παρουσιάζεται αδιάφορο ή θορυβώδες...

Αυτή την Τετάρτη λοιπόν θα είναι μία, κάπως διαφορετική, «Βραδιά Δίεση» στο Κρεμλίνο, με τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Θα παρουσιάσουν στους ακροατές του σταθμού ένα μέρος της νέας τους παράστασης, με τίτλο «Ελληνικά διάφορα» που ξεκινάει στον ίδιο χώρο την Παρασκευή, ενώ θα συζητούν- ενδιάμεσα- μεταξύ τους, με τον Γεράσιμο να αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή. Οι προσκλήσεις φυσικά μέσα από τις εκπομπές του Δίεση 101.3.

Αυτή τη φορά όμως θα έχει και live streaming οπότε θα μπορούμε να τους δούμε και να τους ακούσουμε live από το diesi.gr, την επίσημη σελίδα τους στο facebook, αλλά και το κανάλι τους στο youtube. Εννοείται φυσικά πως εμείς θα προτιμήσουμε να το ακούσουμε από τα FM, live, από το Δίεση 101.3.